Compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Teste grila pentru rezidentiat de Ureche Carina Gabriela (Editia a II-a)

Compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Teste grila pentru rezidentiat de Ureche Carina Gabriela (Editia a II-a)
-5%
Preț: 66,50 lei
70,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017
Pagini: 290
Categoria: Chirurgie

DESCRIERE

Aceasta a doua editie a cartii, revizuita in totalitate, vine in ajutorul tuturor celor care se pregatesc pentru examenul de rezidentiat si care doresc sa invete in mod coerent informatiile continute in Compendiul de specialitati medico-chirurgicale, aparut sub coordonarea profesorilor Victor Stoica si Viorel Scripcaru. Intrebarile sunt impartite pe subcapitole si sunt structurate de asemenea maniera incat sa stimuleze procesul de logica, axandu-se pe acele notiuni relevante clinic sau specifice fiziopatologic bolilor descrise. Se incurajeaza astfel studentii sa priveasca integrativ informatiile si sa le abordeze din perspective celui care va ajunge sa gandeasca un caz care se prezinta in practica si va trebui sa stie mai mult decat o simpla enumerare de simptome sau indicatii.

Cuprins: Pneumologie. Cardiologie. Gastroenterologie-Hepatologie. Diabet zaharat. Hematologie-Oncologie. Endocrinologie. Boli infectioase. Nefrologie. Pediatrie. Neurologie. Reumatologie. Chirurgie generala. Urologie. Ortopedie. Obstetrica-Ginecologie. Raspunsuri.

Adresabilitate: Medici absolventi ai Universitatilor de Medicina si Farmacie in vederea sustinerii examenului de rezidentiatin specialitatile medicale si chirurgicale.

Nr. de pagini: 290
Anul aparitiei: 2017
Autori: Carina Gabriela Ureche, Catalin Toma, Adela Barzu, Anca Bradu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.