Codul penal si Codul de procedura penala 2020 - EDITIE SPIRALATA, tiparita pe hartie alba, coperta cartonata

Codul penal si Codul de procedura penala 2020 - EDITIE SPIRALATA, tiparita pe hartie alba, coperta cartonata
Preț: 52,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Pagini: 472
Format: A5 - spiralat, coper
Categoria: Procedura

DESCRIERE

Cartea autorului Lupascu Dan „Codul penal si Codul de procedura penala 2020 - EDITIE SPIRALATA, tiparita pe hartie alba, coperta cartonata" de la editura UNIVERSUL JURIDIC

CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA 2020

(EDITIE SPIRALATA, COPERTA CARTONATA)

INCLUDE:

  • cu vechile reglementari
  • dispozitii de aplicare
  • corelatii decizii ale Curtii Constitutionale
  • recursuri in interesul legii
  • hotarari prealabile
  • dispozitii conexe
  • index

 

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata), ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, tiparita pe hartie alba de calitate superioara si beneficiind de o coperta cartonata, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

 

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata) include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile (cele mai recente dintre acestea fiind publicate pe site-ul oficial al ICCJ chiar in a doua jumatate a lunii ianuarie 2020), precum si corelatii cu reglementarile anterioare.

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

 

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

 

Despre colectie:
PRO LEGE – O colectie necesara oricarui jurist:

%u25CF reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia
%u25CF prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

%u25CF seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

%u25CF fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

COORDONAREA GENERALA a Colectiei PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic.
Asteptam sugestiile si propunerile dvs pe adresa prolege [at] universuljuridic. ro

 ISBN: 978-606-39-0585-8

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.