Codul penal. Partea speciala

Codul penal. Partea speciala
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Cod

DESCRIERE

Pentru uzul studentilor si al candidatilor la examenele de admitere in profesie

Asa-i ca faci tot felul de notite pe marginea codurilor atunci cand inveti??

Pentru ca si noi am avut experienta aceasta atat in facultate, cat si atunci cand am invatat pentru admiterile in profesie, ne-am gandit cum ar fi sa existe niste coduri care sa aiba aceste notite gata facute?? i nu de noi, ci de niste specialisti in fiecare materie! Aceasta a fost ideea cu care am inceput aceasta colectie.

Este bine cunoscut ca una dintre metodele pentru stimularea intelegerii si a pastrarii cunostintelor este de a face adnotari la materialul de invatare in timp ce cititi. Adaugati note, marcati idei si comentarii, scrieti intrebari si creati conexiuni pe masura ce cititi. Utilizarea acestei tehnici va va ajuta sa intelegeti notiunile complicate, dar va va organiza si notele pentru a le revizui ulterior.

Prezenta lucrare contine:

  • analiza articolelor din Codul penal. Partea speciala cuprinse in programa de studiu a facultatilor, precum si in tematicile pentru examenele de admitere in magistratura si avocatura;
  • evidentierea elementelor comune ale tuturor infractiunilor analizate;
  • informatiile esentiale pentru intelegerea fiecarei infractiuni, concepute astfel incat sa contribuie la sedimentarea rapida a cunostintelor;
  • semnalarea diferentelor dintre infractiunile analizate;
  • scheme care sa va ajute la vizualizarea mecanismelor unor infractiuni;
  • jurisprudenta – CCR, RIL, HP;
  • secvente de practica judiciara relevante si complementare explicatiilor teoretice

 

Autori: Mihail Udroiu, George Zlati, Victor Constantinescu
Numar pagini: 208
Format: 13x20
Anul aparitiei: 2021

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.068 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.