Codul muncii. Comentariu pe articole. Actualizare la volumele. I-II

Codul muncii. Comentariu pe articole. Actualizare la volumele. I-II
-15%
Preț: 16,92 lei
19,90 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: General

DESCRIERE

Detalii: Codul muncii. Comentariu pe articole. Actualizare la vol. I-II.


Lucrarea reprezinta actualizarea Codului muncii. Comentariu pe articole (Al. Athanasiu, M. Volonciu, L. Dima si O. Cazan, Ed. C.H. Beck, vol. I, 2007; vol. II, 2011) si contine comentariile articolelor modificate prin Legea nr. 40/2011, asa cum apar ele in textul Codului muncii republicat (M.Of. nr. 345 din 18 mai 2011).
Tabelul de la final contine corespondentele dintre articolele din Codul muncii publicat in M.Of. nr. 72 din 5 februarie 2003 si cele ale Codului muncii republicat.


Utilizarea institutionalizata a dialogului social ca reper fundamental si stabil in conturarea corpusului obligational al relatiei de munca nu este o favoare, un privilegiu acordat intermitent si conditionat lucratorului, ci o modalitate sine qua non de asigurare a pacii sociale, a coeziunii lumii muncii si a progresului unei natiuni.
Actionand pe aceasta linie de gandire, vom gasi intotdeauna echilibrul stabil si rezonabil intre interesele capitalului– obtinerea si maximizarea profitului– si interesele lucratorilor– stabilitatea in munca si decenta venitului salarial.


Data aparitiei: 24 Feb 2012
Nr pagini : 176

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.