Codul de procedura fiscala 2015-2016. Text Comparat - Editie ingrijita de Nicolae Mandoiu

Codul de procedura fiscala 2015-2016. Text Comparat - Editie ingrijita de Nicolae Mandoiu
-5%
Preț: 31,35 lei
33,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Pentru "Codul de procedura fiscala 2015/2016 (text comparat)", textul de baza, il reprezinta textul codului in vigoare la 31. 12. 2015 (text consolidat cu toate modificarile survenite pana la acea data), reglementat prin O. G. nr. 92/2003.


Fata de textul initial, modificarile in vigoare de la 1 ianuarie 2016 (noul cod de procedura fiscala, aprobat prin Legea nr. 207/2015), sunt evidentiate potrivit conventiilor grafice ale textului comparat, procedeu de acum consacrat la editura Confisc. Astfel, un anumit enunt poate sa nu sufere nicio modificare (se pastreaza textul de baza, in vigoare in anul 2015), poate fi eliminat (textul vechi) sau poate fi text nou.


Corelarea articolelor ("pe vechi" si potrivit noului cod), ajuta specialistii care utilizeaza codul comparat (experti contabili si inspectori, deopotriva), in situatia in care trebuie invocat temeiul legal in vigoare la data producerii unui anumit eveniment.


Am pastrat, la cuprins, si pozitia initiala a unui anumit articol, potrivit vechiului cod (cu trimiterea intre paranteze drepte:"v. art. xxx"), ca un sprijin vizual suplimentar,  pentru a fixa, de catre cei interesati, modificarile survenite in structura noului cod comparativ cu cel vechI.


Nr. de pagini: 328
Anul aparitiei: 2015

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.