Chimie organica. Teste de admitere in invatamantul superior medico-farmaceutic, Veronica Avrigeanu

Chimie organica. Teste de admitere in invatamantul superior medico-farmaceutic, Veronica Avrigeanu
Preț: 67,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea Chimie organica - teste de admitere in invatamantul superior medico-farmaceutic este o colectie de teste teoretice si de calcul cu variante de raspuns multiple, bazate pe notiunile de chimie organica din manualele de liceu si in concordanta cu programa analitica aprobata de Ministerul Educatiei Nationale, pentru disciplina de chimie.
 Lucrarea reprezinta un mijloc de verificare a cunostintelor de chimie organica, un material ajutator si orientativ in pregatirea candidatilor pentru concursul de admitere in invamantul superior medico-farmaceutic sau pentru alte specializari. Rezolvarea testelor propuse trebuie sa inceapa in momentul in care viiitorii candidati la examenul de admitere stapanesc notiunile teoretice de chimie organica din manualele corespunzatoare invatamantului preuniversitar.
 Conceputa cu scopul de a verifica pregatirea candidatilor la admitere in maniera de la teorie la rationament, cartea cuprinde mai multe categorii de intrebari. Intrebarile teoretice din capitolele I si II urmeaza, in general, ordinea de prezentare a principalelor clase de compusi organici din manualele din invatamantul preuniveristar, in timp ce testele de tip III, IV, si V pot fi privite ca aplicatii, cazuri, situatii etc. insotite sau nu de calcule numerice. Testele de tip I, III, IV si V au un singur raspuns corect. Testele de tip II pot avea doua, trei sau patru raspunsuri corecte.
                                      Autorii

 

 

Autor: Veronica Avrigeanu
ISBN: 9789731693279
Editura: University Press
Anul publicării: 2014

Numar pagini: 208

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.