Chimie. Manual pentru clasa a VII-a

Chimie. Manual pentru clasa a VII-a
-5%
Preț: 27,55 lei
29,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2019
Categoria: Chimie

DESCRIERE

Lucrare in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Chimie (clasele a VII-a - a VIII-a), aprobata cu Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3393/28. 02. 2017

Manualul va propune un model didactic bazat pe invatarea prin observare, explorare, analiza si interpretare. Fiind o stiinta aplicata, chimia este mult mai usor asimilata de catre elevi prin intermediul experimentelor si al observatiilor personale desprinse in urma acestora. Manualul imbina inteligent metodele clasice de predare a disciplinei cu cele moderne si valorifica didactic tehnologia digitala, disciplina devenind astfel atractiva pentru elev. Observand si experimentand, elevul va descoperi relevanta cunostintelor de chimie pentru viata lui cotidiana.

Incursiunea in lumea chimiei se face parcurgand 4 unitati de invatare:

1. Chimia si viata. Substantele in natura - elevul face cunostinta cu laboratorul de chimie, cu ustensilele si aparatura folosite, cu fenomene fizice si chimice, cu proprietati ale substantelor chimice, cu substante si amestecuri din natura.
2. Atom. Element chimic - elevul afla despre particulele care stau la baza alcatuirii materiei, despre elementele chimice si modul in care acestea au fost ordonate in Tabelul Periodic al Elementelor.
3. Compusi chimici - elevul invata despre modul de formare a compusilor chimici si despre cum se pot clasifica acestia.
4. Calcule pe baza formulei chimice - aplica cunostintele dobandite in probleme, facand legatura cu viata cotidiana.


Autor: Luminita Irinel Doicin, Silvia Girtan, Madalina Veronica Angelusiu
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 112
Format: 21x30

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.