Chimie C2. Manual. Clasa a XII-a

Chimie C2. Manual. Clasa a XII-a
-14%
Preț: 14,62 lei
17,00 lei (-14%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-8289-00-9
Pagini: 136 pagini / o culoare
Categoria: Chimie

DESCRIERE

Mesajul pe care autoarea doreste sa il transmita prin intermediul acestei carti este ca viata poate fi cunoscuta prin limbajul chimiei. Manualul respecta in totalitate programa scolara si este structurat in patru capitole:
1. Legile chimiei. Reactia chimica - fenomen chimic;
2. Notiuni de termochimie;
3. Viteza de reactie si echilibrul chimic;
4. Notiuni de electrochimie.

Secventa de evaluare de la sfarsitul fiecarui capitol contine o enumerare a competentelor pe care elevul trebuie sa le dobandeasca in final.. Urmeaza Proba de autoevaluare, un set de exercitii cu solutii, prin intermediul caruia elevul isi poate afla nivelul atingerii obiectivelor. In continuarea secventei de evaluare sunt aplicatii, iar in final un test. In fiecare lectie, pe langa explicarea notiunilor teoretice, se gasesc secvente de activitate experimentala, activitate independenta, demonstratie experimentala.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.