Ceea ce conteaza cu adevarat. Servicii, leadership, oameni si valori

Ceea ce conteaza cu adevarat. Servicii, leadership, oameni si valori
-25%
Preț: 48,00 lei
64,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Categoria: Bussines

DESCRIERE

Lucrarea autorului John E. Pepper Jr -Ceea ce conteaza cu adevarat. Servicii, Leadership, Oameni si Valori- apare pe piata romaneasca intr-un moment in care sunt puse in chestiune, intr-un mod dramatic, tocmai valorile etic-umane implicate la varf in conducerea si dezvoltarea mediului de afaceri romanesc. O viziune nobila, umanista si etica in abordarea si rezolvarea problemelor de conducere si strategie, dar si a celor personale legate de acestea, asa cum profeseaza John E. Pepper Jr. in lucrarea sa, devine una dintre conditiile unei evolutii sanatoase a oricarui business si a economiei de piata in general. Caci„ce conteaza cu adevarat” este, spune John E. Pepper Jr., tocmai valoarea personala a liderului, calitatile sale individuale, ele sunt cele care vor conduce o companie oarecare spre performanta, succes si consacrare.

“Intentia mea este sa impartasesc anumite principii si perspective bazate pe ceea ce conteaza cu adevarat– pe ceea ce, de-a lungul unei cariere de peste patruzeci de ani, am ajuns sa cred ca este esential pentru dezvoltarea brandurilor de durata, pentru cresterea semnificativa a organizatiilor de toate tipurile si pentru carierele individuale. Aceasta carte nu are rolul de a fi studiata academic sau citita pasiv. Mai degraba as vrea sa fac o diferenta in ceea ce priveste intelegerea voastra vizavi de ceea ce duce la succes atat pe plan personal, cat si profesional. In special, doresc sa subliniez responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi in formarea succesului si caracterului institutiilor de care apartinem.” - John E. Pepper Jr.

Cartea, una dintre cele mai apreciate in Statele Unite ale Americii, are parte de recenzii scrise de mari oameni de business, indiferent de domeniu de activitate, de la rectori ai marilor universitati americane pana la membrii de conducere ai unor companii renumite la nivel mondial.„Asa cum spun de multe ori in cartea mea, am convingerea ca oamenii, impreuna cu valorile lor, constituie fundatia de pe care se atinge orice scop in viata.” declara autorul.

Domenico De Sole, fostul Presedinte si CEO al Grupului Gucci:„Este o carte minunata si inspiratoare, despre viata si business, initial adresata angajatilor din Procter& Gamble. Ceea ce conteaza cu adevarat este o carte pe care orice om ar trebui sa o citeasca.”

Richard Levin, Rector, Yale University:„John E. Pepper Jr. dovedeste ca, pentru a duce o viata plina de satisfactii si a conduce o mare companie, implica aceleasi calitati personale: viziune, perseverenta, amabilitate si adaptabilitate. Aceasta este o carte plina de intelepciune si inspiratie”.

Ernesto Zedillo, fostul Presedinte al Mexicului:„Aceasta este un raport, onest si personal, al carierei inspirante a unui mare lider in afaceri care, de asemenea, a slujit atat de bine o seama de alte cauze nobile. Sper ca foarte multi tineri sa beneficieze din plin in urma citirii ei.”

John E. Pepper Jr. a petrecut 40 de ani din cariera sa in diverse pozitii in cadrul Procter& Gamble, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global din industria bunurilor de larg consum. Intre 1995– 1999 a detinut pozitia de Chief Executive Officer si Chairman of the Board, iar din 2000 pana in 2002 pe cea de Chairman of the Board. De asemenea, a mai ocupat functia de Director la Procter& Gamble intre 1984– 2003 si pe cea de Presedinte din 1986 pana in 1995.

In prezent se afla in consiliul de administratie al mai multor companii precum National Underground Railroad Freedom Center unde, intre ianuarie 2006 si mai 2007, a detinut si functia de CEO. Walt Disney Company si Universitatea Yale sunt alte doua nume cu greutate in CV-ul acestuia. John E. Pepper Jr. a fost Chairman of the Board intre 2007 si 2012 in cadrul Walt Disney Company, iar pentru Universitatea Yale a lucrat ca Vice President of Finance and Administration intre ianuarie 2004 si decembrie 2005.

John E. Pepper Jr. este membru al Consiliului Director al Cincinnati Museum Center.

Una dintre marile pasiuni ale lui John E. Pepper Jr., si un domeniu unde a investit multa energie in ultimii 25 de ani, este cel al dezvoltarii copiilor si adolescentilor. A fost un suporter al organizatiei Every Child Succeeds care furnizeaza suport copiilor intre 0-3 ani aflati in mediu de risc, si este unul dintre membrii fondatori ai Executive Committee of the Cincinnati Youth Collaborative, una dintre cele mai de succes organizatii de mentoring si tutoring din Statele Unite ale Americii.

A absolvit Universitatea Yale in 1960 unde a fost si in consiliul Yale Daily News. Originar din Pottsville, Pennsylvania, Pepper mai detine doctorate onorifice de la institutii de renume din mai multe tari, precum Yale University, Xavier University, Mount St. Joseph College, St. Petersburg University (Russia), The Ohio State University, The University of Cincinnati si St. Joseph’s University.

John E. Pepper Jr. si sotia lui, Francie, au patru copii si au resedinta in Wyoming, Ohio.
Cuprins

PREFATA 9

INTRODUCERE: Primii mei ani in afaceri 15

PARTEA INTAI. Bazele succesului 25

1. Crearea brandurilor lider si mentinerea acestora tinere 27
2. Lasati consumatorul sa decida 67
3. Urmarind marea victorie 101

PARTEA A DOUA. Ramanand in frunte 147

4. Recompensele faptelor bune 149
5. Puterea comunitatii 171

PARTEA A TREIA. Cum ne traim viata 219

6. Un simt entuziast al proprietatii 221
7. Beneficiile diversitatii si provocarea realizarii acesteia 251
8. Un model personal de viata 275
9. O afacere de familie 339

CONCLUZIE: Valori statornice intr-o epoca a inovatiei 351
ANEXA 1: Biografiile principalilor lideri 359
ANEXA 2: Redesenarea structurii organizationale pentru a-ti atinge scopul afacerii 367
Surse si bibliografie selectiva 379
Multumir, i 389
Index 391
Introducere 17


Data aparitiei: Aprilie 2015
Format: 14. 5 x 20. 5 cm
Nr. pagini: 410

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Bussines

22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.