Carte de vrăji - Ritualuri magice pentru iubire, protectie, avere si putere

Carte de vrăji -   Ritualuri magice pentru iubire, protectie, avere si putere
-5%
Preț: 41,42 lei
43,60 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Non-fiction

DESCRIERE

Efectul pregătirilor, parfumurilor, oglinzilor, pantaclelor este o veritabilă beţie a imaginaţiei ce trebuie să acţioneze puternic asupra unei persoane impresionabile sau nervoase. Ghicitorii şi ghicitoarele acreditate au întotdeauna o poliţie secretă care-i informează despre viaţa intimă şi obiceiurile clienţilor. Ghicirea unor evenimente viitoare nu este posibilă decât pentru cei care lucrează în lumina astrală. Ghicitorul poate îmbrăţişa, printr-o singură intuiţie tot ce un om a stârnit : ură sau iubire în jurul lui ; el poate
să-i citească intenţiile în gând, poate să prevadă obstacolele ce le va întâlni
în cale şi moartea violentă care-l aşteaptă ; dar nu poate prevedea determinările sale intime, voluntare, capricioase, care urmează consultaţiei, numai dacă nu cumva ghicitorul viclean nu pregăteşte el însuşi împlinirea profeţiei.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.