Calea purtatorului de lumina. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca

Calea purtatorului de lumina. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Calea purtatorului de lumina. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca. Prezentare - Calea purtatorului de lumina. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca.  În infinitatea Vietii care ne cuprinde pe toti, tot ce exista este perfect, desavârsit si complet. Acesta este adevarul fiintei noastre. Atunci când ne nastem, noi cunoastem acest adevar. Din pacate, dupa ce cresc, foarte multi dintre oameniîl uita. Unii sunt crescuti de parinti care s-au obisnuit sa priveasca viata prin ochii fricii. Generatii la rând au cultivat aceasta teama. Parintii, bunicii si strabunicii nostri au uitat de acest adevar. Atunci când esti crescut de oameni speriati, este foarte usor sa pierzi din vedere esenta fiintei tale. Personal, cred cu toata convingerea ca noi suntem Expresii Divine si Sublime ale Vietii si ca dispunem de puteri uluitoare. Orice om dispune de talente si capacitati pe care nici macar nu si le banuieste.
        Capacitatea de a vindeca existaîn fiecare dintre noi. Este o calitate normala si naturala, pe care o avem cu totii. Unii oameni vorbesc de„vindecarea prin punerea mâinilor” ca de ceva ciudat si neobisnuit. Si totusi, atunci cândîl doare ceva, orice omîsi puneîn mod natural mâinile pe locul dureros pentru a se simti mai bine. Toata lumea procedeazaîn acest fel, tocmai pentru ca gestul este natural si normal. La fel ar trebui considerate si celelalte modalitati de vindecare. Daca simti o„chemare” sa practici o munca de vindecare, sau chiar lecturi energetice, afla ca dispui de toate calitatile necesare pentru a reusi. Doresc sa-iîncurajez pe toti cei care considera ca ar putea aveaînsusiri de vindecatori / medium saîsi urmeze visele si saînvete cât mai multe lucruri despre metodele de vindecare.
        Gândurile noastre sunt atât de puterniceîncât ne creeaza chiar circumstantele vietiiîn care traim. Ceea ce gândim despre noiînsine, despre ceilalti si despre viata contribuie decisiv la felulîn care traim. Exista o lege spirituala care spune ca tot ceea ce emaniîn exterior seîntoarce asupra ta. De aceea, daca doresti sa traiestiîn armonie si bunastare, trebuie sa cultivi constantîn atmosfera ta mentala gânduri armonioase si pline de iubire. Nimeni nu poate ajuta aceasta planeta dacaîi critica siîi condamnaîn permanenta pe ceilalti oameni, celelalte locuri si celelalte evenimente. Daca doresti sa devii un vindecator, trebuie saîti concentrezi energia mentala asupra laturilor pozitive ale realitatii, indiferent de natura circumstantelor exterioare.
        Ori de câte ori aud de un membru al unei organizatii criminale, de un politician corupt, de un baron al drogurilor, de un dictator sau de orice alt om care contribuie la amplificarea dureriiîn aceasta lume,îl binecuvântez siîi transmit Iubirea Divina, fiind perfect constienta caîn adâncurile fiintei lui rezida binele suprem, la fel caîn noi toti. Orice om are capacitatea de a-si revelaîntr-o singura clipa acest aspect al fiintei sale. Daca aud de o criza sau de un dezastru,îmi trimit imediat iubirea si energia vindecatoare asupra acestui loc. Vizualizez zilnic ca traiescîntr-o lume armonioasa si vindecata,în care toata lumea are ce mânca si dispune de un adapost si de haine.Îmi imaginez ca toti oamenii desfasoara o activitate creatoare si ca obtin suficiente venituri pentru a trai decent, si ca toate familiile si natiunile traiescîn pace si armonie. Pe scurt,îmi folosesc mintea pentru a trimite cât mai multa energie pozitivaîn atmosfera acestei planete. Procedândîn acelasi fel, cu totii putem contribui la vindecarea acestei lumi prin constiinta noastra colectiva.
        Daca ti se pare ca esti prea neînsemnat pentru a face o munca de vindecare, aminteste-ti ca sursa puterii noastre de vindecare esteîntotdeauna sinele superior si Dumnezeu.Încredereaîn sine nu are nimic de-a face cu vindecarea. Cu totii ne bazam pe o putere superioara, sperând sa ne ajute. Ori de câte ori intramîn comuniune cu aceasta putere superioara,în jurul nostruîncep sa se produca miracole. Doreen Virtue a scris o carte plina de iubire, intitulata Calea purtatorului de lumina, capabila saîi inspire si sa le transmita putere tuturor celor care s-au angajat pe calea vindecarii.
       
        Ai capacitateaînnascuta de a cunoaste si de a vindeca!

      Simti chemarea de a-i vindeca pe alti oameni?


       Doresti sa rezolvi problemele sociale si de mediu ale lumiiîn care traim?


        Crezi ca metodele spirituale pot vindeca orice situatie?


      Simti imboldul de a scrie, de a preda sau de a-i consilia pe altii?


Simti ca te afli aici pentru un scop superior, chiar daca nu stii foarte sigur care este acesta si cum ti-l potiîndeplini?


        Daca ai raspuns prin„da” la toate acesteîntrebari,înseamna ca esti un purtator al luminii.

        Nu i-a fost deloc usor lui Doreen Virtue saîsi recunoasca menirea interioara si sa devina un purtator al luminii.În lucrarea Calea purtatorului de lumina, eaîsi spune propria istorie, descriind felulîn care si-a trezit puterile vindecatoare si clarvazatoare. Cuvintele ei reprezinta o inspiratie pentru mii de oameni care parcurg aceeasi cale,încercând saîsi reaminteasca misiunea divina pe care si-au asumat-o si saîsi descopere darurile spirituale naturale cu care s-au nascut.

        Aceasta carte te va ajuta saîti trezesti aceste daruri naturale, cum ar fi capacitatea de a vindeca la nivel energetic sau spiritual si de a citi trecutul, prezentul si viitorul. Doreen Virtue te vaînvata cum sa tii o sedinta de vindecare, cum saîti amplifici receptivitatea psihica, cum sa invociîngerii, care se aflaîntotdeauna alaturi de tine si cum saîti deschizi cel de-al treilea ochi.


Numarul de pagini: 366
Formatulîn cm. (l x L): 13 x 20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.