Caiet integrat - Clasa pregatitoare (Comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, dezvoltare personala)

PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,80 lei
Diferență: 4,20 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Auxiliarul Caiet integrat. Clasa pregatitoare are in componenta sa exercitii, emne grafice, scriere, jocuri, fise de lucru sau de verificare la disciplinele Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului si Dezvoltare personala. Cerintele lucrarii au forma de enunturi sau de sigle explicate la legenda.

Acest caiet vine in completarea lucrarilor Primii pasi in Matematica si explorarea mediului, Primii pasi. Comunicare in limba romana. In toate aceste trei lucrari s-a realizat armonizarea continuturilor propuse de programa scolara intr-un demers interdisciplinar, logic si unitar, pe saptamani.

Obiectivele din programa sunt parcurse cu"pasi mici" si sunt corelate cu numarul de ore alocate scrierii, ceea ce ii ofera scolarului posibilitatea de a intelege si de a aplica.
Din experienta didactica, putem sublinia faptul ca elevii au nevoie la aceasta varsta de manuirea obiectelor, de joc, de exersare repetata (pentru fixarea cunostintelor si a deprinderilor) si de oferirea mai multor metode de lucru (pentru intelegerea conceptelor).

Astfel, in timp, notiunile sunt intelese si interiorizate, iar scrierea se consolideaza (pe masura ce se dezvolta si musculatura mainii).

Exercitiile propuse ca jocuri didactice sunt variate si au grade diferite de dificultate. Fisele de verificarei evaluare ajuta cadrul didactic in reglarea strategiilor de predare, pentru o mai buna adaptare la particularitatile individuale si de varsta ale elevilor.

Printr-o abordare interdisciplinara, lucrarile Primii pasi in Matematica si explorarea mediului, Primii pasi. Comunicare in limba romana si Caiet integrat se incadreaza in cerintele OMEN nr. 3418/19. 03. 2013, care vizeaza ca elevul sa-si valorifice cunostintele, sa se puna in evidenta pe sine ca personalitate, sa dea dovada de flexibilitate, sa obtina competentele necesare pentru a se adapta la contexte noi.

Prin acest set de auxiliare am dorit sa raspundem optim atat exigentelor profesorilor din ciclul primar in realizarea unui demers personalizat in contextul specific al fiecarei clase si al fiecarui elev, cat si solicitarii parintilor de a putea urmari pr gresul scolar realizat de copil.


Autori: Elena Nica, Dora Baiasu, Constantin Nistorica
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 95

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0999 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.