Caiet de matematica. Clasa a IV-a

Caiet de matematica. Clasa a IV-a
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Matematica

DESCRIERE

 Caietul contine un ansamblu de exercitii si probleme care acopera in intregime notiunile, tehnicile si metodele detaliate prin obiective, continuturi si activitati de invatare prevazute in programa pentru clasa a IV-a (aprobata de M. E. C. prin Ordinul nr. 4263/29. 07. 1998 si modificata prin Ordinul nr. 3915/31. 02. 2002 pentru anii scolari 2004-2005, 2005-2006).

     Obiectivul principal al acestui caiet este sa-l faca pe elev sa progreseze in matematica, furnizandu-i un ajutor eficace atunci cand intampina greutati si stimulandu-l spre noi cautari atunci cand a asimilat notiunile predate.

     Acest caiet „al elevului“:

     Poate fi utilizat la scoala, ca un complement la materialele uzual folosite. Structura sa usureaza gasirea rapida a noilor notiuni predate, permite ajutorul elevilor aflati in dificultate.

     Poate fi utilizat cu eficienta  acasa. Parintii au la indemana un excelent instrument de urmarire a muncii copilului. Utilizand pentru copiii lor acest caiet, parintii vor intelege rapid sensul fiecarei activitati.

     Existenta la inceputul fiecarei lectii a unei deosebit de utile sistematizari  in  rubrica  „Ai  retinut  corect?“  realizeaza  o  binevenita legatura cu continuturile orei de matematica. Gradarea exercitiilor si a problemelor, ca si existenta rubricilor „Fii atent(a)!“ si „Pentru cei isteti“ sunt incurajatoare si stimulatoare pentru copil.

An aparitie 2004
Nr. de pagini 136
Format 20x29
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.