Boli dermatologice si infectii sexual-transmisibile. Set 2 volume

Boli dermatologice si infectii sexual-transmisibile. Set 2 volume
-12%
Preț: 231,00 lei
262,50 lei (-12%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Dermatologie

DESCRIERE

Este absolvent aI Colegiului NaţionaI „Fraţii Buzeşti" şi aI Facultăţii de Medicină din Craiova. A obţinut doctoratul în specialitatea Dermatologie, la UMF „Carol Davila" din Bucureşti şi atestatul de a bilita re, in domeniul de studii universitare de doctorat Medicină, la UMF din Craiova.

Este membru al International Society of Dermatology, European Society for Dermatological Research si al European Academy of Dermatology and Venereology. De asemenea, este membru în Consiliul Director al Societăţii Române de Dermatologie şi este preşedintele Asociaţiei Dermatologilor din Oltenia. Totodată, face parte din Comisia de Dermato-venerologie din cadrul Ministerului Sănătăţii.
Profesorul Virgil Pâtraşcu a publicat şase cărţi de specia litate, fiind coautor la alte două. De asemenea, a publicat 46 de articole în reviste cotate ISI cu factor de impact şi în reviste indexate BDI, 55 de articole in extenso în reviste medicale naţionale recunoscute CNCSIS, 178 de rezumatein revistele şi volumele unor manifestări ştiinţifice internaţionale şi peste 600 de articolein rezumatin reviste si volumele unor manifestări stiinţifice naţionale.
In prezent, este profesor universitar la UMF din Craiova, conducător de doctorat si medic primar dermatolog, seful Clinicii de Dermatologie din Craiova.Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 1365
Format: 17x24

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.