Biotehnologiile de reproductie la taurine si impactul lor bioeconomic

Biotehnologiile de reproductie la taurine si impactul lor bioeconomic
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

O lucrare benefica si necesara pentru fermieri si cercetatori. Descrie in amanunt structura, morfologia si functia aparatului de reproducere mascul si femel, caile de formare a gametilor masculini si feminini, fecundatia si procesul de dezvoltare a embrionilor neimplantationali, structura si mecanismele de functionare si control ale functiilor care concura la realizarea intregului proces de inmultire a animalelor, inclusiv al celui de lactatie, dar si tehnologia de realizare a metodelor neconventionale de reproducere.

In lucrare cititorul gaseste, in amanunt, toate cunostintele de care are nevoie pentru a putea sa inteleaga, dar si sa execute practic principalele tehnologii de reproducere, asa cum sunt managementul si manipularea functiei naturale de reproducere, precum si cele neconventionale, cum sunt tehnologia insamantarii artificiale sau a celei de inducere a superovulatiei la vaca, a recoltarii  si congelarii embrionilor si transferarea lor in coarnele uterine ale unor mame-surogat.


An aparitie 2014
Nr. de pagini 256
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.