Bijuteriile in Biblie

DESCRIERE

Cartea Bijuteriile in Biblie este in esenta, un studiu biblic asupra rolului pe care bijuteriile il au in Biblie. Este o carte pregatita de Institutul de Cercetari Biblice (BRI) care analizeaza cu onestitate principiile si referintele Bibliei legate de purtarea bijuteriilor. Dovezile istorice si cele textuale arunca insa o lumina clara asupra prezentului, oferind un cadru de intelegere a fenomenului si pentru zilele noastre.

 

Se spune adesea ca bijuteriile constituie un subiect caruia nu ar trebui sa-i acordam prea mult timp. Acest lucru este adevarat din mai multe puncte de vedere. Exista alte subiecte mult mai importante, care merita atentia noastra. Totusi, atunci cand tratam subiectul acesta analizam natura vietii crestine, rolul principiilor si al standardelor biblice si legatura lor cu neprihanirea prin credinta in Isus.

 

Da. bijuteriile reprezinta un detaliu, poate unul dintre cele mai marunte, dar ele deschid un camp de studiu mai mare, deoarece ne pun fata-n fata nu doar cu Mantuitorul nostru, ci si cu un Domn care revendica drepturi depline asupra oricarui aspect al vietii noastre.

 

 

 

Ángel Manuel Rodríguez este doctor in teologie si slujeste ca director al Institutului de Cercetari Biblice al Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea din anul 1992. El a fost, de asemenea, presedinte al Antillian Colege si vicepresedinte al Southwestern Adventist University. Este autorul mai multor carti si sustine o rubrica lunara in Adventist World.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0959 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.