Bazele analizei si diagnozei sistemelor economice

Bazele analizei si diagnozei sistemelor economice
-5%
Preț: 33,25 lei
35,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea reuneste cele mai semnificative concepte, principii, metode, modele si tehnici de analiza si diagnoza a sistemelor economice, respectiv firme, societati comerciale, afaceri, in general, sisteme bancare si nonbancare, societati de asigurari etc., interesate si orientate catre o functionare profitabila, performanta. Utilitatea informatiilor are o arie larga de interes, adresandu-se unui mare numar de specialisti din economie si nu numai, denumiti generic analisti de sistem.

Lucrarea constituie un material util atat studentilor din ciclul de licenta, unde este predata disciplina Analiza si diagnoza sistemelor economice, dar si masteranzilor si doctoranzilor economisti, precum si practicienilor, analistilor de sisteme din economie.

Disciplina intitulata Analiza Sistemelor a fost introdusa in programele analitice ale Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica in anul universitar 1992-1993, avand ca promotor pe distinsul profesor Gh. Boldur-Latescu.

An aparitie 2014
Nr. de pagini 260
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.070 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.