BANII ALTORA

BANII ALTORA
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

BANII ALTORA - Cum să atrageţi banii altora pentru investiţiile dumneavoastră – tot ce trebuie să ştiţi despre finanţarea externă
Puteţi face bani – achiziţionând un bun, transformând o idee într-o avere sau punând bazele unei afaceri – utilizându-i pe ai altora. Dacă dispuneţi de o idee sau de o propunere de afaceri credibilă, dacă puneţi la punct un plan amănunţit şi stabiliţi o bază de plecare solidă, BANII ALTORA (BA), într-o formă sau alta, vă stau la dispoziţie.

Aportul de capital e fundaţia pe care se clădeşte orice afacere de succes. Însă abilitatea de a obţine acest capital necesar pentru iniţierea şi dezvoltarea unei afaceri este un element esenţial pentru succesul acelei afaceri.
Robert T. Kiyosaki

Banii Altora

Veţi învăţa:
• să creaţi strategii utilizând Banii Altora pentru a vă deschide drumul spre independenţa financiară.
• să priviţi dincolo de propriile resurse — pornind o afacere sau făcând investiţii.
• să atrageţi investitori în afacerea dumneavoastră fără să fiţi nevoiţi să folosiţi ca garanţie magazinul pe care îl deţineţi.
• să găsiţi sursele pe care investitorii de succes le utilizează pentru a atrage Banii Altora.
• să localizaţi — şi să evaluaţi — diferitele forme disponibile de Bani ai Altora.
• să gândiţi creator — iar creativitatea să vă ajute să aveţi acces la numeroase surse de bani.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.