Bacalaureat matematica 2022. Matematica M_Mate-Info - Avizat M. E. C

Bacalaureat matematica 2022. Matematica M_Mate-Info - Avizat M. E. C
-22%
Preț: 27,30 lei
35,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

Examenul de bacalaureat reprezinta pentru fiecare tanar o placa turnanta in devenirea lui intelectuala si personala, avand menirea de a certifica pregatirea stiintifica si competentele dobandite in liceu, dar si de a deschide un orizont profesional sau academic adecvat fiecaruia. In consecinta, performanta la acest examen, si indeosebi la disciplina matematica, presupune un efort de pregatire constant, atat pentru parcurgerea continuturilor, cat si pentru fixare, sistematizare, recapitulare. Lucrarea de fata isi propune sa fie un ghid eficient, cu o strategie completa, care sa raspunda tuturor exigentelor disciplinei si probelor de examen. 

 

Prima parte a lucrarii contine probleme grupate pe teme, urmarind acoperirea completa a programei. Acolo unde o anumita tema nu era destul de bine reprezentata, in variantele examenelor din anii precedenti, au fost adaugate probleme clasice, pentru o mai buna aprofundare a subiectului. Astfel, un elev isi poate alege singur un capitol pe care vrea sa il repete si gaseste in carte un numar suficient de exercitii cu ajutorul carora sa-si atinga scopul. Problemele sunt insotite de solutii detaliate si de comentarii metodice, unele dintre ele avand chiar mai multe rezolvari.

 

Partea a doua cuprinde 60 de teste, insotite de raspunsuri si de rezolvari, iar la sfarsit exista un breviar teoretic care contine principalele notiuni prevazute in programa.

 

Cartea se adreseaza celor care se pregatesc pentru bacalaureatul la matematica, indiferent de profilul liceului pe care il urmeaza. Din acest motiv, problemele sunt structurate pe doua niveluri, cele mai dificile fiind evidentiate printr-o steluta. Elevii care nu urmeaza profilul matematica-informatica pot parcurge doar problemele fara steluta.

 

Lucrarea poate fi folosita si pentru invatarea curenta, deoarece permite elevilor sa se antreneze in conditii reale, de bacalaureat. Ea se poate dovedi un instrument util profesorilor si elevilor in vederea recapitularii materiei la finalul unui capitol sau la sfarsitul anului scolar.

 

Avizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018

 

 

Autori:  ADRIAN ZANOSCHI; GHEORGHE IUREA; GABRIEL POPA; PETRU RADUCANU; IOAN SERDEAN

Data aparitie:  2021

Nr. pagini:  400

Format:    16. 5x23. 5

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.