Bacalaureat Limba si literatura romana - 120 de teste (Mihaela Georgescu)

Bacalaureat Limba si literatura romana - 120 de teste (Mihaela Georgescu)
-3%
Preț: 17,46 lei
18,00 lei (-3%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

 Lucrarea constituie un ghid util de pregatire a alevilor in vederea sustinerii cu succes a probei scrise de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat. Toate testele sunt alcatuite in conformitate cu programul de examen si cu modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Cartea cuprinde:

 70 de teste pentru Subiectul I si 15 teste pentru Subiectul al II-lea, pentru fiecare filiera teoretica (profil real), tehnologica si vocationala (cu exceptia profilului pedagogic)

 25 de teste pentru Subiectul I si 10 teste pentru Subiectul al II-lea, pentru filierele teoretica (profil umanist) si vocational (profil pedagogic)


Nr. de pagini: 175
Anul aparitiei: 2015
Autori: Nicoleta Ionescu, Mihaela Georgescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.