Bacalaureat 2018, limba si literatura romana - PROFIL REAL - teste rezolvate de Cristina Simona Scurtu

Bacalaureat 2018, limba si literatura romana - PROFIL REAL - teste rezolvate de Cristina Simona Scurtu
-10%
Preț: 61,43 lei
68,25 lei (-9,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Teste in conformitate cu programa BAC la limba si literatura romana 2018

Copilul dvs. se afla in fata unui pas important din viata lui: examenul de bacalaureat, altadata numit si examenul de maturitate.

Sunteti ingrijorat? E normal! Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna: accesul la o anumita facultate, ba chiar si un loc in strainatate unde se pot face studiile academice, o anumita profesie si deci un anumit drum in viata.

Divizia Invatamant din cadrul Rentrop & Straton si colectivul de autori condus de doamna profesor Cristina Scurtu vin acum in sprijinul elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat sesiunea 2018!

Propunerea noastra, concreta si la obiect, vizeaza proba de Limba si literatura romana si cuprinde 50 de teste REZOLVATE, care urmaresc fixarea notiunilor specifice din programa Ministerului pentru profilul real.

Comandati acum pentru copilul dvs. culegerea Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real.

De la Eminescu la Eugen Lovinescu

Lucrarea ajuta elevul sa se pregateasca in mod corespunzator diversele genuri si specii literare – de la basmul cult, la balada, nuvela, roman, comedie, drama, poezie pana la roman modern sau critica literara.

In culegere se gasesc texte ce includ autorii studiati la clasa: Mihai Eminescu, Ion Creanga, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, George Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu.

Comandati acum lucrarea pentru profilul real! Ii asigura asimilarea completa a tuturor temelor si autorilor studiati la clasa! Rezolvarea corecta si in timp util a subiectelor similare celor ce se regasesc pe foaia de examen! Respectand intocmai cerintele pentru nota 10!

Achizitionati acum pentru copilul dvs. lucrarea care-i asigura:

    pregatirea temeinica la limba si literatura romana pentru bacalaureat
    asimilarea modului corect de tratare si rezolvare a unor subiecte tip examen
    antrenament pentru rezolvarea subiectelor de examen in timp
    siguranta si incredere in fortele proprii
    reusita de nota 10 la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de bacalaureat!


Este ceea ce va doriti, nu? Va aduce linistea generata de decizia inteleapta privind sprijinul acordat copilului dvs.! Pentru un examen trecut cu 10!


Autor(i): profesor Cristina Simona Scurtu
Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 256
Format: A4

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.