AutoCAD-ul in trei timpi. Ghidul proiectarii profesionale

AutoCAD-ul in trei timpi. Ghidul proiectarii profesionale
-16%
Preț: 22,64 lei
26,95 lei (-15,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-46-0457-0
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 248
Categoria: CAD & grafica

DESCRIERE

Cuprins:

Prezentarea interfetei grafice - Desenare interactiva - Comenzi AutoCAD pentru desenare si editare - Aspecte avansate de proiectare - Texte scrise in desen - Proprietati simbologice (culoarea obiectelor, tipuri si grosimi de linie) si de emfaza 3D - Structurarea desenelor. Lucrul cu straturile - Lucrul cu blocurile - Hasurarea (umplerea cu modele) - Proiectarea tridimensionala. Modelarea 3D - Paper Space si Model Space - Tiparirea (plotarea) desenelor - Fisiere prototip/sablon. Standardizare - Fisierele referinta externa (XRef) - Inserarea de imagini raster (compozitii hibride raster-vector)

Descriere:

Editia a II-a revazuta si adaugita.
Lucrarea cuprinde noutatile ultimelor versiuni de AutoCAD, fiind destinata celor interesati de proiectarea asistata de calculator si structurata pe trei niveluri de accesibilitate - incepator, mediu, avansat. Datorita acestei filtrari originale a informatiei, cititorul are posibilitatea sa-si aleaga singur cea mai potrivita abordare, cartea asigurind obtinerea eficientei maxime in exploatarea unuia dintre cele mai utilizate software-uri pentru proiectarea tehnica si inginereasca.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.