AutoCAD 2004

AutoCAD 2004
-15%
Preț: 67,92 lei
79,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 1072
Categoria: CAD & grafica

DESCRIERE

Volumul AutoCAD 2004 trateaza toate caracteristicile esentiale ale programului AutoCAD si cuprinde exemple clare, reale, precum si lucrari practice pe care le puteti adapta necesitatilor dumneavoastra. Daca nu ati mai lucrat cu AutoCAD, cartea de fata va indruma, prezentandu-va tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe sa desenati eficient, indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate.

Daca treceti de la o versiune mai veche a programului la AutoCAD 2004, aceasta carte scoate in evidenta toate caracteristicile noi din AutoCAD 2004 si va ajuta sa treceti cat mai usor cu putinta la AutoCAD 2004.

Cum este organizata cartea

Aceasta carte cuprinde opt parti:

Partea I: Notiuni fundamentale in AutoCAD

Partea I furnizeaza informatiile de baza de care aveti nevoie pentru a incepe sa desenati. Aceasta incepe cu o scurta prezentare generala, dupa care va arata cum sa incepeti un desen, sa utilizati comenzi, sa specificati coordonate si sa configurati un desen.

Partea a II-a: Desenarea in plan

Partea a II-a trateaza toate comenzile si procedurile de desenare si modificare a desenelor bidimensionale. În plus, va arat cum sa controlati procesul de desenare cu ajutorul straturilor, aducand desenul intr-un plan mai apropiat sau trimitandu-l intr-un plan mai indepartat si efectuand o panoramare. Tot in aceasta parte sunt incluse informatii referitoare la cotare, plotare si tiparire.

Partea a III-a: Lucrul cu date

Partea a III-a trateaza mai multe modalitati de a organiza si partaja date, inclusiv blocuri, atribute, referinte externe si baze de date externe.

Partea a IV-a: Desenul in trei dimensiuni

Partea a IV-a va explica tot ce trebuie sa stiti pentru a desena in spatiu. Tot aici se arata cum pot fi prezentate desenele tridimensionale utilizand tehnicile de ascundere, umbrire si randare.

Partea a V-a: Organizarea si gestionarea desenelor

Partea a V-a va ajuta sa integrati AutoCAD in universul activitatii dumneavoastra profesionale, aratandu-va cum sa stabiliti standarde, sa gestionati desene si sa lucrati cu alte aplicatii. Se incheie cu un capitol despre AutoCAD si Internet. În aceasta parte sunt explicate multe dintre noile caracteristici din AutoCAD 2004.

Partea a VI-a: Particularizarea programului AutoCAD

Partea a VI-a prezinta instrumentele de care aveti nevoie pentru a particulariza comenzi, bare de instrumente, tipuri de linie, modele de hasurare, forme, fonturi si meniuri. Veti mai gasi aici un capitol despre fisierele de scra­pturi, pe care le puteti folosi pentru a crea macrocomenzi.

Partea a VII-a: Programarea in AutoCAD

Partea a VII-a va prezinta programarea in AutoCAD. Aceasta include trei capitole despre AutoLISP si Visual LISP, precum si un capitol despre Visual Basic for Applications.

Partea a VIII-a: Anexa

CD-ROM-ul contine patru anexe cu informatii utile pentru utilizatorii programului AutoCAD.

Cum se utilizeaza aceasta carte

Puteti utiliza aceasta carte in doua moduri: fie ca material consultativ, fie ca instrument de invatare sau indrumar.

Ca material consultativ

Cartea AutoCAD 2004 este astfel organizata incat sa o puteti consulta ori de cate ori intampinati probleme sau cand incercati sa executati ceva pentru prima data folosind AutoCAD. Fiecare capitol prezinta integral un subiect, simplificand astfel pentru dumneavoastra cautarea informatiilor care va intereseaza. Cu cateva exceptii, fiecare exercitiu pas cu pas poate fi efectuat in mod independent, fara a rezolva un alt exercitiu din capitolul respectiv. Puteti cauta cu usurinta un subiect si puteti efectua un exercitiu legat de acesta, fara a fi nevoit sa parcurgeti intregul capitol. Un index complet aflat la sfarsitul cartii va poate ajuta sa cautati caracteristici si subiecte.

Ca indrumar

Organizarea generala a cartii este de la simplu la complex si fiecare capitol are mai multe sectiuni "pas cu pas". Aceasta va permite sa utilizati cartea ca indrumar - de la inceput pana la sfarsit. Apoi puteti reveni si efectua din nou orice exercitiu, cand trebuie sa va reimprospatati cunostintele despre o anumita caracteristica.

Pentru cei care nu au mai folosit AutoCAD, partile I si a II-a ale cartii sunt esentiale. Dupa aceea, puteti consulta capitolele care va intereseaza. Partile a III-a si a V-a sunt de asemenea utile pentru incepatori. Utilizatorii de nivel mediu sunt probabil familiarizati cu materialul din partea I si probabil o vor omite, cautand subiectele care ii intereseaza. Totusi, nu uitati ca multe dintre noile caracteristici ale programului AutoCAD 2004 sunt prezentate in partea I. În aceasta carte exista suficient material pentru a-i face pe utilizatorii de nivel mediu sa progreseze pana la un nivel destul de avansat.

Despre CD-ROM

CD-ROM-ul contine toate desenele de care aveti nevoie pentru a efectua exercitiile din aceasta carte. Aceste desene va ajuta sa economisiti timp cand invatati caracteristicile programului AutoCAD. În plus, CD-ROM-ul contine desenele care rezulta in urma incheierii unui exercitiu sau unei lucrari practice. Astfel, daca doriti, puteti verifica ceea ce ati facut.

CD-ROM-ul este de asemenea plin de resurse pe care sper ca le veti considera utile pentru multi ani de acum inainte. Anexa de la sfarsitul cartii prezinta continutul CD-ROM-ului. Este inclusa pe CD-ROM si versiunea de proba (pentru 30 de zile) a programului AutoCAD.

Detalii: Contine 1 CD

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

CAD & grafica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.078 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.