Aura energetica. Manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane.

Aura energetica. Manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane.
-10%
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-98176-0-X
Pagini: 255
Categoria: Ezoteric

DESCRIERE

Prezentare: Cuplul de autori Doina-Elena si Aliodor Manolea, care si-a castigat un bine meritat renume prin publicarea unei serii de origin ale si importante volume consecrate parapsihologiei si terapiilor neconventionale, ofera cititorului o viziune pertinenta asupra conceptului de aura, viziune structurata pe un model propriu al existentei si dinamicii aurei umane.
In modelul respectiv, omul se integreaza sistemic si sinergic in univers, iar "notiunea de exterior al corpului fiintei umane - dupa cum noteaza autorii - nu mai constituie o limita externa a acestuia, care il protejeaza si separa de mediul inconjurator ci semnifica o limita relativa care permite comunicarea si il uneste cu celelalte corpuri din jur". Factorul integrator este constituit de campul natural (concept propus de autori), rezultat al conexiunilor si interferentelor universale si avand o dubla functie; pe de o parte, relationeaza energo-informational fiinta vie (in speta, omul) cu cosmosul, iar pe de alta parte sigura coerenta functionala si structurala a organismului.
Sunt descrise si exemplificate diferite tehnici de vizualizare a aurei, de "citire" a ei, precum si modalitatile de intretinere a campurilor aurice in limite normale. Totodata, sunt prezentate, atunci cand este cazul, pericolele eventuale ale "manipularii" incorecte a aurei. Este important de subliniat ca, deseori, autorii se exprima pe baza unor constatari proprii acumulate si verificate intr-o practica indelungata. In mare masura, valoarea cartii este reprezentata tocmai de aceste contributii inedite la praxiologia aurica.
Pentru cine doreste sa cunoasca mai multe despre propria lui fiinta si despre cum sa-si fac viata mai buna si mai frumoasa, invataturile cuprinse in cartea sotilor Doina-Elena si Aliodor Manolea sunt absolute necesare.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Created in 0.068 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.