Auditul performantei sistemelor IT in gestiunea resurselor financiare, Liviu N Stefan, Economica

Auditul performantei sistemelor IT in gestiunea resurselor financiare, Liviu N Stefan, Economica
Preț: 43,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Management

DESCRIERE

Auditul performantei sistemelor IT in gestionarea resurselor financiare in cadrul institutiilor publice este un subiect de actualitate si in acelasi timp o activitate in curs de dezvoltare atat pe plan international, cat si in Romania.

Diversitatea si complexitatea performantei financiare a sistemelor IT au stat la baza cercetarii privind stadiul actual si perspectivele auditului performantei institutiilor publice. Scopul cercetarii a constat in evidentierea avantajelor efectuarii unui audit complex utilizand tehnici de audit moderne in efectuarea auditului performantei extins asupra atat rezultatelor financiare, cat si asupra efectelor, consecintelor si impactului pe termen lung, aferente utilizarii unor sisteme informatice inteligente in gestionarea resurselor financiare ale institutiilor publice. Gradul de noutate al cercetarii stiintifice se concretizeaza in faptul ca au fost studiate intr-o maniera integrata astepctele individuale ale unor domenii, precum auditul performantei si maximizarea performantei managementului sistemelor IT, monitorizarea rezultatelor financiare, urmarindu-se maximizarea calitatii managementului auditului performantei si maximizarea performantei managementului  sistemelor IT.

 

An aparitie  2020
Nr. de pagini  192
Format  17x24
Culoare interior  negru
Legatorie  brosat
Coperta  carton mediaprint

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
7.4.16
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.