Aud cum se formeaza sarea

Aud cum se formeaza sarea
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Modernitatea urbana si cautarea unui nou mod de viata sunt teme recurente in cele mai multe dintre operele post-optzecistilor. De fapt, asa cum este ilustrat in multe povestiri din aceasta carte, termenul post-optzecisti implica, de asemenea, un stil de viata al acestei „noi generatii” in China urbana, caracterizat, in mod vizibil, de consumism, hedonism si cautarea unei identitati cosmopolite intr-o epoca globalizata.

Operele scriitorilor post-optzecisti ne ofera, astfel, o perspectiva unica, noua, contestata de unii, aprobata de altii, din care putem sa studiem interactiunea dinamica dintre piata si cultura in China de astazi. Ca prima generatie de scriitori independenti de vechiul sistem de productie literara, scriitorii post-optzecisti demonstreaza in operele lor o constientizare acuta a interactiunii dintre capitalul economic si cel cultural, dar si virtuozitate in explorarile anxioase ale semnificatiei sinelui intr-un context social extrem de imprevizibil, de tensionat si de paradoxal.

CUPRINS

Acasa de Zhang Yueran / 13

Sena nu ingheaþa de Di An / 43

Teatrul tragediei de Yan Ge / 63

Elefantul urias de Fu Yuehui / 91

Domnul Paolo de Zhou Jianing / 127

Cuplu la rosu de Ma Xiaotao / 139

Alearga, Li Lini, alearga! de Su Cici / 205

Hai sa facem ceva! de Shou Zhi / 233

Inele si Fii de Su De / 249

Indepartate’s amintirile de Zhang Yiwei / 263

Aud cum se formeaza sarea de Wang Weilian / 281

Aparatul de ras Philips de Zheng Xiaolü / 313 P

Poveste de final de era de Fei Dao / 367

Ruloul de omleta de Shu Qiao / 375

Planetele invizibile de Hao Jingfang / 387

Zeita G de Chen Qiufan / 413

Editori / 441

Autori / 443 

Colectia CHINA INTEGRAL (20 volume)

Aparitia acestei carti nu este o intamplare, ci este un prim pas dintr-un program amplu, dedicat cunoasterii culturii si civilizatiei chineze clasice si contemporane, valorilor literaturii si artei, si, in egala masura,  specificului unei vieti economice si socio-politice cu caracteristici unice pe plan mondial.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.