Atestat la informatică. Subiecte rezolvate

Atestat la informatică. Subiecte rezolvate
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 192
Format: 16x23 cm
Categoria: Altele

DESCRIERE

Atestat la informatică. Subiecte rezolvate - Brânduşa Bogdan.

Dedicat cu deosebire elevilor din ultimul an de studii liceale, profilul real (specializările matematică-informatică, matematică-informatică, intensiv informatică şi matematică-informatică, intensiv/bilingv), volumul, elaborat de un colectiv de cadre didactice de specialitate din liceele bucureştene, se doreşte un îndemn în susţinerea examenului de atestare profesională în informatică, probă opţională la sfârşit de studii teoretice, dar de cert ajutor în cazul unei angajări sau al continuării studiilor, de nivel universitar de profil sau cu o altă specializare (situaţie în care facilitează echivalarea unor examene de informatică). Alţi beneficiari ai lucrării sunt chiar cadrele didactice, pentru care se poate constitui într-un ghid practic de aplicaţii utile în cadrul orelor de TIC, Programare sau din diverse alte arii curriculare.
Pe parcursul a patru capitole (• programare pentru clasele de matematică-informatică, intensiv informatică • programare pentru clasele de matematică-informatică şi matematică-informatică, intensiv limba străină/neintensiv • baze de date • aplicaţii Word şi Windows), grupajele de probleme asociate propuse sunt rezolvate în limbajele Pascal şi C++, în secţiunea de baze de date în FoxPro, în timp ce soluţiile aplicaţiilor în Word şi Windows beneficiază de detalieri în paşi de lucru.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.