Astrologia previzionala

Astrologia previzionala
-15%
Preț: 9,17 lei
10,79 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Pagini: 152
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Astrologia previzionala este ofera posibilitatea analizarii unei situatii viitoare, pornind de la elementele astrologice de baza, peste care se suprapun elementele caracteristice unui anumit moment dat. Astrologia previzionala detaliaza posibile variante ale unei situatii viitoare utilizand mai multe metode. Aceste metode au grade diferite de precizie si este foarte important sa stabilim initial gradul de precizie necesar pentru a realiza o anumita previziune. Exista metode previzionale care ofera raspunsuri unor intrebari cu caracter general. Daca o persoana doreste sa stie daca data de 1 iulie 2007 ii este favorabila pentru a promova un examen, pentru aceasta putem apela la o metoda previzionala cu un grad mai mic de precizie si vom utiliza mai putine calcule. Este suficient sa analizam directiile planetare ale Soarelui, Lunii si ale lui Mercur, sau doar sa analizam tranzitele planetelor Jupiter si Saturn peste elementele temei natale ale persoanei.

Pentru o analiza complexa, a evolutiei persoanei pe un an de zile in toate domeniile de activitate, este nevoie de alcatuirea unei teme speciale, numita tema revolutiei solare anuale, care ofera posibilitatea unei analize detaliate a tuturor problemelor cu care se poate intalni persoana in acel interval de timp.

Astrologia previzionala opereaza cu evenimente viitoare, care nu s-au manifestat inca si care au in momentul analizei mai multe variante posibile, determinate de manifestarea liberului arbitru al persoanei. Problema si lectia sunt aceleasi in fiecare varianta, dar exista intotdeauna mai multe cai de a escalada un munte, optand pentru un versant sau pentru celalalt. Este adevarat ca indiferent ce cale alegi trebuie sa ajungi tot in varf, dar exista versanti mai lini si versanti mai abrupti.

Astrologia previzionala este foarte simpla si logica. Totul opereaza dupa niste reguli foarte clare si stricte. Din pacate volumul de calcule necesare este destul de mare si necesita foarte mult timp. Analiza previzionala nu este dificila, dar dureaza destul de mult timp. Pentru a alcatui un horoscop previzional complet, cu interpretari pe un an de zile, este nevoie de aproape o saptamana de munca cu un volum de 3-4 ore pe zi. Acest timp se reduce simtitor daca persoana poate folosi un program astrologic rulat pe un computer. Atragem atentia ca un computer pe care este rulat un program de astrologie va ajuta sa faceti mai rapid calculele, dar interpretarea datelor este de competenta exclusiva a astrologului. Oricat de performant ar fi un program de astrologie, el nu va avea niciodata intuitia unui astrolog.

Principalele metode folosite in astrologia previzionala sunt: directiile, progresiile, tranzitele, revolutia solara anuala si revolutia lunara. Cea mai simpla metoda, dar si cea mai putin precisa este metoda directiilor. Cea mai exacta, dar si cea mai complexa metoda este metoda revolutiei solare anuale. Va sfatuim sa le studiati pe toate pentru a putea ulterior sa alegeti o metoda rapida pentru o intrebare simpla, sau o metoda complexa pentru o analiza detaliata.

Cuprins:

Cuvantul autorului

Astrologia previzionala

1. Directiile si progresiile

2. Tranzite

3. Revolutia solara anuala

4. Lunatiile

5. Astrologia sociala

6. Astrologia mondiala

7. Astrologia electiva

8. Agricultura astrologica

9. Astrometeorologia

Astrologia in mileniul III

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

17,60 lei
20,71 lei (-15,02%)
10,20 lei
12,00 lei (-15%)
16,68 lei
19,62 lei (-14,98%)
17,60 lei
20,71 lei (-15,02%)
13,80 lei
16,24 lei (-15,02%)
Created in 0.083 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.