Aspecte contemporane in asistenta sociala

Aspecte contemporane in asistenta sociala
-16%
Preț: 20,58 lei
24,50 lei (-16%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-46-0055-9
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 232
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cuprins: Preliminarii la analiza sistemelor de asistenta sociala - Traditie si modernitate in organizarea asistentei sociale - Unele probleme sociale si categorii de beneficiari ai asistentei sociale - Teoriile specifice in asistenta sociala - In loc de concluzii, citeva "profetii"

Descriere:
Argument de Livius Manea.
Cartea reprezinta un demers stiintific ce sondeaza si analizeaza tendintele evolutive din cadrul asistentei sociale. Fundamentat pe o metodologie riguroasa si pe o bogata documentare bibliografica, studiul evidentiaza o serie intreaga de elemente traditionale ale asistentei sociale de la noi, insa accentul cade intotdeauna pe expunerea si solutionarea problemelor actuale: sint prezentate limitele si avantajele unora dintre cele mai actuale teorii, sint evaluate critic directiile de dezvoltare ale sistemului national de protectie sociala, este analizat impactul "noului contract social" facindu-se o analiza riguroasa a modului de articulare a diferitelor sisteme de asistenta sociala etc.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.077 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.