Asociatiile de proprietari. Actualizat la 20.10.2021, cod 747

Asociatiile de proprietari. Actualizat la 20.10.2021, cod 747
PRP: 36,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,37 lei
Diferență: 5,53 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Administrarea imobilelor, in speta, a blocurilor, revine Asociatiilor de proprietari care, in activitatea lor, prin hotarari incheie contracte de servicii de administrare a imobilelor, acestea fiind dintre cele mai frecvente. Culegerea cuprinde cele mai importante acte din acest domeniu, atat integral, cat si sub forma unui extras. Astfel, culegerea se infatiseaza ca un instrument util si de nelipsit atat pentru locatari, cat si pentru cei desemnati de acestia in gestionarea chestiunilor ce tin de competenta Asociatiei.

Aparitia unei noi editii a culegerii a fost determinata de multitudinea modificarilor legislative din domeniul legislatiei tehnice a imobilelor, legislatiei serviciilor publice, legislatiei ajutoarelor sociale si nu numai, precum Hotararea nr. 1073/2021 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 226/2021 privind stabilirea masurilor deprotectie sociala pentru consumatorul vulnerabil de energie

Din cuprins

- Legislatia serviciilor publice (energie termica, apa si canalizare, salubrizare, gaze) – Legea serviciilor comunitare de utilitati publice nr. 51/2006, republicata (extras)
- Legislatia ajutoarelor sociale – Legea nr. 196/2016 privind venitul minim de incluziune
- Legislatia financiar-contabila, fiscal si privind contributiile sociale – Ordinul ministrului finantelor nr. 3103/2017 privind aprobarea Reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial (extras)
- Legislatia ordinii publice si privind evidenta locatarilor – Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire social, a ordinii si linistii publice, republicata
- Legislatia tehnica – Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, republicata (extras)

Puncte forte

- Prevederi actualizate La Zi ale actelor normative conform ultimelor modificari
- Istoricul actelor normative
- Selectarea riguroasa a celor mai importante prevederi din domeniu
- Include recursuri in interesul legii, hotarari prealabile ale ICCJ, decizii ale Curtii Constitutionale
- Note privind modificari terminologice

 

Anul aparitiei: 2021
Numar pagini: 503

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1014 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.