Arta si stiinta magnetismului personal

Arta si stiinta magnetismului personal
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Este o carte despre puterea, forta, influenta de mare intensitate, stranie, exercitata de anumiti indivizi, prin intermediul careia alte persoane sunt atrase, controlate, dominate de catre indivizii ce poseda aceasta putere.

Aceasta carte ne invata cum sa exercitam o puternica si irezistibila influenta asupra altei persoane, in ea se regasesc secretele magnetismului personal, pe care fiecare individ il poseda intr-un anumit grad si pe care fiecare individ il poate perfectiona, astfel incat sa ii faciliteze atingerea succesului dorit pe plan personal sau profesional.

Cuprins:

Magnetismul personal... 5
Polii mentali si fizici... 9
Faza mentala... 13
Faza fizica... 18
Magnetismul fizic... 22
Generarea de forta cerebrala... 26
Distribuirea fortei cerebrale... 32
Exercitii privind cerebrala... 36
Proiectarea fortei cerebrale... 41
Radiatia mentala... 45
Atitudini mentale... 51
Atmosfera mentala... 55
Curenti magnetici... 59
Fulgerarea directa... 63
Exercitii privind fulgerarea directa... 62
Aura pozitiva... 72
Comanda directa... 76
Duelul magnetic... 80
Magnetismul corporal... 84
Auto-apararea magnetica... 89


Fragment:

Faza psihica

   Faza psihica a magnetismului personal depinde de manifestarile coordonate ale fortei cerebrale, dupa cum urmeaza:
   generarea in cadru sistemului nervos a unui flux abundent de forta cerebrala; si
   proiectia constienta, prin vointa, a acestui flux de forta cerebrala in cadrul atmosferei personale, si chiar pe distante mai mari in anumite conditii.

Prin "forta cerebrala", termen mentionat in paragraful anterior, ma refer la acea forma de energie ciudata, misterioasa, care controleaza toate miscarile fizice, si totusi, in acelasi timp, pare sa fie un element superior fizicului in sine. Este asemanatoare cu electricitatea sau magnetismul, in forma sa reala, si, la fel ca si aceste forte, este imposibil de definit. Forta cerebrala este ceva cu totul diferit decat materia din care este compus sistemul nervos. Sistemul nervos, de la maduva spinarii pana la cele mai fine ramificatii de nervi, este in cel mai bun caz un sistem de fire, de comutatoare etc, prin care calatoreste forta cerebrala, sau, cu alte cuvinte, un sistem de rezervoare complicate in care este stocata forta cerebrala.


Nervii obisnuiti au rolul de fire si cabluri prin care calatoreste forta cerebrala pentru a misca diverse parti ale corpului, pe care dorim sa le punem in miscare, sau pe care le punem in miscare ca urmare a mentalitatii subconstientului. Anumite parti ale creierului constituie mari rezervoare de forta cerebrala, ca si marile grupuri de materie cerebrala numite plex, dintre care cele mai importante sunt plexul solar si plexul sacral.


Cartile obisnuite cu subiect psihologic trec cu vederea intrebarea referitoare la adevarata natura a fortei cerebrale, intrucat autorii lor nu stapanesc acest secret. Acestia evita intrebarea prin urmatoarea formulare: "Ca si in cazul electricitatii, in timp ce existenta si puterea sa sunt pe deplin recunoscute, nu stim totusi care este adevarata sa natura." Si, astfel, cititorul trebuie sa se intoarca la scrierile autorilor oculti din secolele trecute si ale succesorilor acestora din prezent, pentru a afla secretul.

Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2011

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.