Aromaterapie & Feng Shui

Aromaterapie & Feng Shui
-22%
Preț: 7,02 lei
9,00 lei (-22%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Categoria: Altele

DESCRIERE

"Jami Lin se axează clar pe modul în care uleiurile aromatice pot aduce armonie corpului, familiei, societăţii şi vieţii voastre. Recomand cu multă căldură această carte, tuturor celor care sunt în căutarea cunoaşterii, a norocului, a unei inimi pure şi a unei karme bune, ca pe o modalitate de a folosi esenţele aromatice drept inspiraţie." - Lin Yun, Mare Maestru în Feng Shui.

"Lucrarea lui Jami Lin în ceea ce priveşte utilizarea aromaterapiei pentru a obţine un Feng Shui bun este fascinantă . Cartea însăşi reflectă entuziasmul ei proaspăt şi personalitatea ei vibrantă." - Lilian Too, expert/autor internaţional în Feng Shui.

Toţi dorim să mirosim bine şi să avem o casă frumoasă, caldă, nu-i aşa? Ei bine, în anii mulţi de experienţă pe care i-a acumulat ca expert în Feng Shui şi ca designer de interioare, Jami Lin a descoperit că parfumul poate fi un instrument încântător şi util în procesul de expansiune personală, având legătură cu interpretările despre cosmos, care ne-au fost transmise de către cei din vechime. În această carte fascinantă, Jami ne prezintă cele mai sacre învăţături universale ale acestora, inclusiv integrarea ceremonialului de folosire a esenţelor, pentru maximizarea evoluţiei spirituale şi a potenţialului individual.

Pe măsură ce veţi parcurge această lucrare informativă unică, veţi afla:

-Cum pot uleiurile esenţiale să vă energizeze corpul şi locuinţa, pentru obţinerea unei sănătăţi mai bune, pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare şi pentru mai multă fericire;

-Cum să folosim eficient centri energetici ai corpului nostru (Chakrele) şi ai locuinţei (Bagua Feng Shui);

-Cum să încorporăm în practica Feng Shui, vechile învăţături din Kabala şi din tradiţiile de înţelepciune indiene şi chineze;

-Cum să utilizăm esenţele, pentru a ne extinde conştiinţa, a reduce limitele create de frică şi pentru a îmbunătăţi toate posibilităţile oferite de viaţă!

Puteţi face parfumuri plăcute pentru corpul şi locuinţa voastră. Parfumaţi peste tot - este atât de simplu!

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.