Apa, miracolul vietii. Terapii interne cu apa (Editia a III-a, revizuita si adaugita)

Apa, miracolul vietii. Terapii interne cu apa (Editia a III-a, revizuita si adaugita)
-10%
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Apa, miracolul vietii. Terapii interne cu apa. Prezentare - Apa, miracolul vietii. Terapii interne cu apa. Apa este, intr-adevar, forta care creeaza si da viata. Fara ea particulele nu ar putea sa se amestece sau sa circule. Astfel, apa a creat haos la inceputuri dar si o ordine perfecta mai apoi, pe aceasta planeta albastra numita Pamant.
    Apa este MAMA VIETII si in acelasi timp suportul vietii, gratie caracteristicilor sale unice.
    Apa este PUNTEA intre CER si PAMANT, la fel cum Omul este PUNTE intre CER si PAMANT (nu intamplator OMUL este 70% apa si PAMANTUL are 70% din suprafata apa).
    Apa are nevoie sa fie curatita, dar si respectata.
    Apa vrea sa fie LIBERA. Ca si OMUL!
    Apa este VIE! Sa nu uitam sa-i transmitem IUBIRE si RECUNOSTINTA in fiecare moment al vietii noastre agitate.
 
 
Fragmente

a. IGNORANTA
b. LACOMIA
c. INGAMFAREA

Sa analizam putin aceste cauze.
Prima si se pare cea mai importanta este IGNORANTA dar nu ignoranta totala, pentru ca majoritatea oamenilor sunt buni specialisti sau meseriasi in domeniul lor de activitate. Ci ignoranta in privinta fiintei noastre. Adica nu mai stim si nici nu ne mai intrebam: Cine suntem? Ce suntem? De unde venim? incotro mergem? Care este scopul vietii?
Daca ne-am intreba, am incepe sa cautam raspunsurile (si cei care o fac le si gasesc!), si viata noastra ar capata sens, ar deveni mai armonioasa si mai fericita. Adica am risipi o parte insemnata a IGNORANTEI.
Pentru ca aceasta ne impinge in pacatul de a incalca legile divine ale iubirii, armoniei, adevarului, dreptatii, masurii (echilibrului) si respectului de sine si ne aduce inevitabil suferinta, boala, deznadejde. Majoritatea oamenilor au impresia derivata din ignoranta ca sunt separati de Dumnezeu. Au uitat ca TOATE sunt UNA, ca Dumnezeu este pretutindeni si in fiecare din noi, ca ne iubeste neconditionat, si nu ne da niciodata mai mult decat putem duce, toate incercarile prin care trecem fiind lectii din care trebuie sa invatam.
Ce anume sa invatam?
Ca nu suntem numai trup fizic, ca sufletul si spiritul determina trupul fizic cu care trebuie sa fie in armonie, ca trebuie sa intelegem si sa respectam legile universale ale iubirii, iertarii, adevarului si dreptatii. Iar scopul final al vietilor noastre este sa ne intoarcem acolo de unde am plecat - la Tatal Ceresc.
Risipirea ignorantei ne sta la indemana, trebuie numai sa VREM si sa ALEGEM sa facem acest lucru, pentru ca viata noastra este o SUMA DE ALEGERI.
A doua cauza, LACOMIA, este prezenta la fiecare pas in viata noastra. incepand de la lacomia pentru mancare si bautura existenta aproape pana la moarte, continuand cu lacomia pentru bunuri materiale (bani. case masini, firme, etc), apoi cu dorinta de celebritate si faima si terminand cu lacomia pentru putere care este deosebit de periculoasa atat pentru propria persoana cat mai ales pentru cei din jur. Lacomia pentru bani si goana permanenta dupa profit au condus la poluarea accelerata a apei, a aerului, solului si alimentelor, ceea ce bineinteles cauzeaza dezechilibre si boli.
Cand omul este dominat de lacomie (si daca se afla si in ignoranta, cu atat mai rau) fiinta lui este dezechilibrata, tot ceea ce face si gandeste este orientat catre planul material, sufletul si spiritul sunt neglijate aproape...3. 2. 8. APA HEXAGONALA

Cea mai buna apa pentru sanatatea umana este apa hexagonala. O apa obisnuita se prezinta in aglomerari (clusteri) de 12 - 18 molecule, care nu reusesc sa patrunda in celule deoarece canalele membranei celulare sunt hexagonale. De aceea apa care hidrateaza cel mai bine celulele este apa hexagonala. Aceasta exista in procent mare intr-un organism tanar, sanatos.
Ea transporta nutrientii, indeparteaza toxinele si mentine o comunicare eficienta intre celule. in organism exista si apa legata fizic de alte structuri moleculare, aceasta neputand sa se miste liber prin peretii celulari. Pe masura ce inaintam in varsta apa legata devine predominanta. Acest fapt micsoreaza eficienta a mii de functii metabolice, determinand modificari semnificative ale structurii tesuturilor.
Moleculele din apa libera sunt organizate in structuri compacte, hexagonale, care au putut fi fotografiate sub forma de cristale la -25 grade Celsius (Masaru Emoto - Japonia). Miliarde de astfel de molecule se leaga una de cealalta intr-o lume acvatica ce arata si se comporta cu totul altfel decat apa de robinet sau de izvor. Aceasta apa organizata este importanta deoarece este mai eficienta ca alte tipuri de apa. Este mai mobila.
Suntem capabili sa gandim, sa alergam, sa muncim si sa ne jucam datorita minunatelor functii pe care le indeplinesc celulele. Din momentul nasterii, cantitati imense de nutrienti si compusi vitali, cum este oxigenul, sunt adusi la fiecare celula. Fiecare celula foloseste acesti nutrienti pentru a furniza energia diverselor activitati pe care le intreprindem. Toxinele si produsii secundari trebuie indepartati. Ce anume aduce nutrientii necesari la celule, ce asigura producerea de energie, ce indeparteaza deseurile? APA! Iar apa care face acestea cel mai bine si cel mai rapid este apa libera hexagonala.
Eficienta si viteza acestei ape se datoreaza design-ului si formei moleculare de apa si a celulei insasi, deoarece canalele membranei celulare sunt hexagonale.
De ce e bine sa bem apa hexagonala?
   1. Pentru a ne umple organismul cu apa speciala hexagonala cu care ne-am nascut, apa care patrunde usor in fiecare celula a corpului.
   2. Pentru a imbunatati comunicarea intre celule astfel incat transferul de informatii sa se desfasoare intr-un ritm optim.
Potrivit expertilor, apa joaca un rol semnificativ in transmiterea de informatii in intregul organism prin intermediul celulelor. ADN-ul din miliardele de celule ale organismului transmite continuu informatii cu viteza sunetului pe frecvente de rezonanta. Cel mai interesant este ca nucleul fiecarui dublu helix al ADN-ului este...


''real ajutor, determinand o circulatie sanguina mai buna, o respiratie mai buna si in final cresterea randamentului fizic si intelectual si eliminarea stresului.
Pe langa rolul de curatire al organismului, apa are si un rol reglator, fiind de fapt, suportul fiecarei functii a organismului.
Organismul uman este in realitate un hidrogenerator complex, care foloseste elementele din natura pentru a deveni masina minune care am fost destinati sa fim.
Puritatea apei pe care o bem are un impact asupra energiei si puterii noastre. De cate ori in organism patrunde o substanta chimica toxica (inclusiv clorul), trebuie sa ne folosim o parte din energie pentru a reduce si repara daunele provocate de acel element. Apa este folosita de ficat pentru a transforma grasimile in energie. Consumand o cantitate mare de apa curata din punct de vedere chimic si fizic, se accelereaza metabolismul si organismul asimileaza nutrientii mai bine, ceea ce duce la o crestere a energiei si puterii organismului.
De fiecare data cand expiram, clipim sau facem orice alta miscare, folosim o parte din apa disponibila in organismul nostru.
  - in general, fara mancare se poate trai circa 70 zile, dar fara apa numai 3 zile!
Scaderea cu 4 - 5 % a continutului de apa din organism determina scaderea cu 20 - 30 % a capacitatii de munca, iar o pierdere de apa de 15% poate provoca...''


''efectul fiind acelasi. S-a studiat apoi efectul rugaciunii si al semnului crucii asupra sangelui uman, care are 83% apa. in mod uimitor, parametrii s-au modificat in directia vindecarii: la hipotensivi, presiunea sangelui a crescut, iar la hipertensivi a scazut.
Este foarte important ca semnul crucii sa se faca ingrijit si corect, adica fara graba, si sa se atinga punctele corespunzatoare - centrul fruntii, plexul solar si umerii, in caz contrar experimentele au demonstrat ca nu apar rezultate pozitive! Explicatia purificarii mancarii prin binecuvantare si rugaciune este ca aceasta contine apa in procent de 70 - 90%, iar apa devine structurata, vie, ceea ce conduce la efecte benefice.
Apa care curge prin sisteme de sute de kilometri de conducte este destructurata (corurile drepte distrug structura apei), devitalizata si putreda, fura energia oamenilor si a plantelor din locuintele prin care trece. Aceasta apa este poluata informational si spiritual cu toata ura, rautatea, invidia, gelozia, lacomia, stresul, etc, oamenilor prin apartamentele si casele carora trece. Mizeria informationala otraveste apa, acumulandu-se strat dupa strat in memoria sa. Daca acest proces ar continua mereu, apa ar putea sa "innebuneasca". Dar ea are o capacitate de autopurificare extraordinara. Aceasta se petrece la tranzitia intre faze: evaporare - condensare -inghetare - topire. Acelasi rol de neutralizare a mizeriei informationale il are sarea din mari si oceane (nu...''


Trebuie evitata orice intrerupere a curei mai ales in primele 21 zile!
Nu beti din prima zi 1, 5 litri, ci puteti ajunge treptat la 1, 5 1 in prima saptamana.
Apa care se foloseste este una din variantele de la 9. 1-a, b, c, d, e, f, g.
Este bine ca dimineata vasul cu apa sa fie agitat de 120 ori cu ajutorul mainilor, caci astfel apa se dinamizeaza si se energizeaza, devenind compatibila cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa.
Daca este expusa la rasaritul soarelui (solarizata), isi mareste raza de actiune si rezultatele sunt mai bune. Prin acest procedeu se reconstruieste starea de sanatate. Pentru cei considerati sanatosi, cura este considerata profilactica.
Atentie!: varstnicii si hipertensivii, cei cu probleme renale se vor opri la 2, 0 - 2, 5 litri, si vor avansa foarte lent catre aceasta cantitate.
Nu se mananca nimic timp de 3 ore dupa ingerarea apei! Se recomanda alimentatia lacto - vegetariana, pe cat posibil BIO si mai putin sarata.
Nu se mananca seara dupa ora 19.
Pot sa apara diverse reactii secundare de dezintoxicare a organismului: mancarimi, oboseala, buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate care vor trece de la sine pe masura continuarii procedurii. Sunt simptome de insanatosire.


Cuprins

MULTUMIRI
CUVANT INAINTE

Capitolul 1
APA, MIRACOLUL VIETII

Capitolul 2
CALITATILE SI PARAMETRII APEI
   2. 1. Indicele acido-bazic - pH
   2. 2. Potentialul de oxido - reducere (POR)
   2. 3. Tensiunea superficiala (TS)
   2. 4. Conductibilitatea electrica sau rezistenta apei

Capitolul 3
FORMELE APEI
   3. 1. APE NATURALE
       3. 1. 1. APA DE PLOAIE
       3. 1. 2. LAPOVITA
       3. 1. 3. APA DE SUPRAFATA
       3. 1. 4. APA DE IZVOR
       3. 1. 5. APA MINERALA
       3. 1. 6. APA DE FANTANA
       3. 1. 7. APA PLATA
   3. 2. APE TRATATE
       3. 2. 1. APA DE ROBINET
       3. 2. 2. APA DISTILATA
       3. 2. 3. APA FILTRATA PRIN OSMOZA INVERSA
       3. 2. 4. APA FIARTA
       3. 2. 5. APA ALCALINA
       3. 2. 6. APA ACIDA
       3. 2. 7. APA PI
       3. 2. 8. APA HEXAGONALA
       3. 2. 9. APA SARACITA IN DEUTERIU
       3. 2. 10. APA CU ARGINT COLOIDAL
       3. 2. 11. APA CU AUR COLOIDAL
       3. 2. 12. APA IMBOGATITA CU CALCIU DE CORAL ALKA-MINE SAU CORAL-MINE

Capitolul 4
ECHILIBRUL ACIDO-BAZIC
ROLUL CALCIULUI IN ORGANISM
   Importanta calciului

Capitolul 5
HIDRATARE SI DESHIDRATARE

Capitolul 6
ALIMENTE ALCALINIZANTE SI_ALIMENTE ACIDIFIANTE
   6. 1. ALIMENTELE CARE DUC LA APARITIA UNUI MEDIU PUTERNIC ALCALIN - pH = 8, 5-9
   6. 2. ALIMENTE MODERAT ALCALINE
   6. 3. ALIMENTE USOR ALCALINE, pH neutru
   6. 4. ALIMENTE PUTERNIC ACIDE pH = 5, 0 - 5, 5
   6. 5. ALIMENTELE MODERAT ACIDE pH= 6, 0 - 6, 5
   6. 6. ALIMENTE USOR ACIDE cu pH neutru 7, 0

Capitolul 7
APA - PUNTEA INTRE CER SI PAMANT
   7. 1. MEMORIA APEI
   7. 2. APA - COMPONENTA A SISTEMULUI DE LASERI BIOLOGICI
   7. 3. APA-OGLINDA SUFLETULUI

Capitolul 8
SISTEME DE FILTRARE SI TRATARE A APEI PENTRU UZ FAMILIAL
   8. 1. Filtru} AQUATOR PLUS
   8. 2. Filtrul CARBONIT
   8. 3. Filtrul MULTISTADIC
   8. 4. Filtrul SANTEVIA
   8. 5. Activatorul de apa AQUARION
   8. 6. Optimizatorul de apa PI - MAG

Capitolul 9
TERAPII CU APA
   9. 1. CURA INTERNA CU 4 PAHARE/ZI
   9. 2. CURA CU APA - VARIANTA CHINEZEASCA
   9. 3. CURA CU APA CU MICROHIDRINA SI ALKA-MINE
   9. 4. CURA CU APA SARACITA IN DEUTERIU
   9. 5. CURA CU APA CU ARGINT COLOIDAL

Capitolul 10
RECOMANDARI DE FINAL
BIBLIOGRAFIE

Nr. de pagini: 208
Anul aparitiei: 2012

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.354 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.