Antreprenoriat in sistemele agroalimentare si de mediu

Antreprenoriat in sistemele agroalimentare si de mediu
PRP: 27,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,14 lei
Diferență: 4,86 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Dezvoltarea durabila a castigat o acceptabilitate aproape unanima pentru orientarea progresului social, desi presupune schimbari de mare amploare, interdependente si foarte variate, corelate cu starile contrastante ale natiunilor lumii. Din punct de vedere epistemologic, provocarile societale ale dezvoltarii durabile au ca numitor comun problematizarea multidisciplinara orientata de nevoia urgenta de a schimba tendinte a caror convergenta inseamna configuratii improprii pentru progresul social, impunand necesitatea reformularii modelelor de analiza astfel incat acestea sa permita abordarea integrata a proceselor si fenomenelor, inclusiv prin folosirea de interpretari stiintifice din diferite domenii ale cunoasterii. Granitele cunoasterii se permeabilizeaza, iar prevalarea dimensiunii economice in modelarea fluxurilor materiale si energetice ale ecosistemului global se reflecta in integrarea interpretarii economice in concordanta cu potentialul ridicat de influenta al acesteia.

Integrarea sustenabilitatii in afaceri este o preocupare personala si constanta care a inceput odata cu elaborarea tezei de doctorat. La acel moment, cercetarea a vizat exploatatiile agricole, dar necesitatea depasirii granitelor sectoriale s-a conturat din ce in ce mai clar, pe masura ce au fost investigate si alte activitati si, in general, administrarea afacerilor in relatie cu dezvoltarea durabila. Pentru continuarea implicarii in dezvoltarea cunoasterii pe aceasta directie, s-a considerat necesara realizarea unui studiu (concretizat in aceasta carte) care sa permita organizarea impresionantului volum de informatii referitoare la aceasta tema in vederea clarificarii relatiei dintre antreprenoriat, strategiile de afaceri, sustenabilitate si inovare.

Aceast curs sistematizeaza informatiile referitoare la implicatiile dezvoltarii durabile pentru antreprenoriat si administrarea afacerilor, demonstreaza si exemplifica modul in care sustenabilitatea, ca rezultat al inovarii, poate deveni sursa de avantaj competitiv pentru antreprenori. In acest context, am acordat o atentie deosebita inovarii sustenabile, fapt pentru care s-au investigat conditiile pentru activarea acesteia prin analiza si evaluarea unor elemente de management al inovarii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1259 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.