Angela Rancu, Raportarile obligatorii ale institutiilor publice privind controlul intern managerial

Angela Rancu, Raportarile obligatorii ale institutiilor publice privind controlul intern managerial
-10%
Preț: 233,48 lei
259,42 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Evitati amenzile de pana la 5. 000 de lei privitoare la controlul intern!

Aflati urgent cum sa intocmiti corect raportarile obligatorii privind controlul intern/managerial in institutia dvs.!

Controlul intern/managerial este obligatoriu pentru toate institutiile publice, conform:

O. G. nr. 119/1999 privind controlul intern/managerial si controlul financiar preventiv, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
O. M. F. P. nr. 946/2005 pentru aprobarea Codului controlului intern/managerial, republicat, cu modificarile si completarile ulterioare.
Desi Codul controlului intern/managerial a fost aprobat inca din 2005, multe dintre institutiile publice se confrunta cu mari probleme in implementarea si dezvoltarea sistemelor de control intern/managerial.
Este si motivul pentru care Ministerul Finantelor Publice si Curtea de Conturi dau o atentie proritara acestui aspect si vor sa stie care este stadiul implementarii controlului intern/managerial in institutia dvs.
Stiti ce sa le raspundeti astfel incat sa nu fiti acuzat(a) de nerespectarea legii?
CD-ul Raportarile obligatorii ale institutiilor publice privind controlul intern/managerial va ajuta sa va puneti la punct cu acest aspect in cel mai scurt timp!
    Lucrarea va explica pasii principali si obligatorii pe care trebuie sa-i urmeze orice entitate publica pentru implementarea si dezvoltarea sistemelor de control intern/managerial, conform O. G. nr. 119/1999 si conform O. M. F. P. nr. 946/2005.
Lucrarea va arata cum sa intocmiti setul de raportari cu privire la stadiul implementarii si dezvoltarii controlului intern/managerial la nivelul institutiei dvs. - raportari obligatorii conform legii pentru orice institutie publica. Lucrarea va ofera sfaturi practice pentru implementarea corecta, conform legii, a controlului intern/managerial in institutia dvs.


Din cuprinsul CD-ului Raportarile obligatorii ale institutiilor publice privind controlul intern/managerial:

Ce este controlul intern/managerial si cum sa-l implementati in institutia dvs.
Cum sa constituiti structura cu atributii de implementare si dezvoltare a sistemului de control intern/managerial
Care sunt cerintele Standardelor de control intern/managerial
Cum sa elaborati Programul de dezvoltare a sistemului de control intern/managerial
Raportarile obligatorii semestriale cu privire la stadiul implementarii si dezvoltarii sistemelor de control intern/managerial la nivelul institutiei publice
Intocmirea, aprobarea si prezentarea Raportului anual obligatoriu


ATENTIE: La sfarsitul anului, conducatorul institutiei publice are obligatia de a intocmi Raportul anual asupra sistemelor de control intern/managerial si de a-l prezenta ca anexa la situatia financiara a exercitiului bugetar incheiat. Neindeplinirea acestei obligatii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 3. 000 lei la 5. 000 lei, conform art. 28 din O. G. nr. 119/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

FOARTE UTIL!
Lucrarea va ofera 7 modele de documente obligatorii privind controlul intern/managerial, intocmite conform cerintelor impuse de O. M. F. P nr. 946/2005, republicat, cu modificarile si completarile ulterioare. Toate modele sunt editabile: le aveti disponibile si in varianta Word, le puteti personaliza rapid si le puteti printa instant!

Stim ca responsabilitatile pe care le aveti dvs. in institutie sunt mult mai multe si intelegem cat e de greu sa dati prioritate sarcinilor legate de control intern/managerial...
Tocmai de aceea, venim cu solutia perfecta: lucrarea Raportarile obligatorii ale institutiilor publice privind controlul intern/managerial!

Folositi acest CD: va ajuta sa evitati amenzile si alte posibile sanctiuni si sa va respectati o obligatie legala importanta in cel mai scurt timp posibil!

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

269,78 lei
299,75 lei (-10%)
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.