Anatomia si fiziologia omului. Teste pentru bacalaureat, olimpiade si admiterea in invatamantul superior

Anatomia si fiziologia omului. Teste pentru bacalaureat, olimpiade si admiterea in invatamantul superior
-20%
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Teste grila

DESCRIERE

Aparitia acestui volum era imperios necesara pentru cei dornici sa se afirme in domeniul biologiei medicale, pentru pregatirea examenului de bacalaureat, pentru a amplifica volumul de cunostinte necesar participarii la olimpiadele scolare si pentru admiterea in invatamantul superior (medicina generala, medicina dentara, kinetoterapie etc.).
Domeniul larg de informatii despre Anatomia si fiziologia omului a fost prelucrat si structurat didactic, oferind posibilitatea pregatirii cu seriozitate a celor ce doresc sa se perfectioneze, intr-unul din domeniile complexe si de mare interes ale biologiei. Lucrarea ofera in mod generos un numar de 1550 de teste tip complement simplu, sistematizate pe capitole, care stimuleaza procesul de invatare logic si ofera un prim exercitiu de sinteza in vederea obtinerii de rezultate performante.
De asemenea testele urmaresc verificarea si asimilarea cunostintelor integrative de la celula pana la sistemele cele mai complexe pe parcursul a 14 capitole. Prin varietatea si complexitatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea este un excelent instrument de lucru oferind si posibilitatea autoevaluarii prin parcurgerea testelor recapitulative.
Expertii in domeniul curriculei de tip medical si cel al reformarii acesteia considera ca exista principii de urmat, tehnici de folosit si scopuri de atins pentru o buna integrare teorie-practica, exigenta indeplinita de acest material datorita abilitatilor deosebite ale Prof. Lorela Caradan, excelent cadru didactic al renumitului Colegiu National Emil Racovita din Iasi.
Lider privind introducerea de noi directii in metodele de evaluare si invatare precum si inovator al metodelor moderne de predare, autoare a numeroase publicatii, proiecte si parteneriate, nationale si internationale, Prof. Lorela Caradan se remarca acum si prin aceasta carte, extrem de utila viitorilor medicinisti.
Sursele bibliografice agreate de M.Ed.N si de Universitatile de Medicina si mai ales experienta si nivelul profesional al autoarei sunt garantia acuratetei, calitatii si utilitatii acestui volum. Mai mult consider ca indiferent de calea pe care va evolua reforma curriculara in scolile din Romania acest volum de teste ramane un bun instrument de lucru pentru elevi, viitori studenti si cadre didactice.

CUPRINS:

    PREFATA
    CELULA SI TESUTURILE
    SISTEMUL NERVOS
    ANALIZATORII
    GLANDELE ENDOCRINE
    SISTEMUL OSOS
    SISTEMUL MUSCULAR
    SISTEMUL DIGESTIV
    MEDIUL INTERN
    SISTEMUL CIRCULATOR
    SISTEMUL RESPIRATOR
    SISTEMUL EXCRETOR
    METABOLISMUL
    SISTEMUL REPRODUCATOR
    TESTE RECAPITULATIVE
    TEST RECAPITULATIV NR. 1
    TEST RECAPITULATIV NR. 2
    TEST RECAPITULATIV NR. 3
    TEST RECAPITULATIV NR. 4
    TEST RECAPITULATIV NR. 5
    RASPUNSURI
    BIBLIOGRAFIE

Format: 19 x 27 cm.
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 176

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Teste grila - Cele mai vândute cărți

Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.