Anatomia lui Gray pentru studenti. Editia a patra, Richard L Drake, Prior

Anatomia lui Gray pentru studenti. Editia a patra, Richard L Drake, Prior
-5%
Preț: 323,00 lei
340,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Anatomie

DESCRIERE

Usor de citit, cu un numar impresionant de desene anatomice si relevanta din punct de vedere clinic, Anatomia lui Gray pentru studenti, editia a patra, reprezinta manualul viitorilor medici in ceea ce priveste informatiile esentiale din anatomia umana. Acest volum complet revizuit se concentreaza pe cunostintele de baza pe care studentii trebuie sa le detina si se distinge printr-un format usor accesibil care faciliteaza parcurgerea eficienta a materialului. O echipa de autori si consilieri experti la nivel mondial isi impartasesc vasta experienta de predare si practica clinica, evidentiata si de cele peste 1 000 de ilustratii originale prezente pe parcursul cartii. 

 

- Ajuta studentii sa inteleaga aplicatiile practice ale conceptelor anatomice prin parcurgerea unica a anatomiei regionale, a imaginilor corelative de diagnostic si a studiilor clinice de caz. 

- Ofera continut clinic complet revizuit si actualizat – incluzand numeroase noi casete de tip Notiuni clinice plus noi cazuri medicale, ilustratii si informatii corelate pe parcursul intregului volum. 

- Permite cititorilor sa afle rapid conceptele de baza din fiecare capitol, cu ajutorul Descrierii generale. 

- Contine noi desene schematice pentru structurile si subiectele-cheie din fiecare capitol, oferind astfel o abordare simplificata, ideala pentru o intelegere rapida si o reproducere usoara a ilustratiilor de anatomie.

- Prezinta anatomia umana in mod logic in functte de regiunea corpului, acoperind fiecare dintre sistemele principale ale corpului pentru a facilita invatarea (sistemele cardiovascular, respirator, gastrointestinal, urogenital, limfatic si nervos).

Editia a patra a Anatomiei lui Gray pentru studenti este o carte moderna care poate fi inclusa fara ezitare in orice bibliografie. Conceputa pentru studentii din diferite arii medicale (medicina generala, dentara, dar si alte specialitati), lucrarea se dovedeste folositoare acestora in sistemul traditional de invatamant, dar poate reprezenta si o completare adusa cursurilor si lucrarilor practice. Fiecare capitol poate fi tratat independent, ordinea in care acestea se studiaza neafectand calitatea actului educational. Volumul se distinge printr-o buna traducere, care gaseste linia comuna intre limbajul anatomic american si cel romanesc.

 

 

Autor: Richard L. Drake; Wayne Vogl; Adam W. M. Mitchell; Consultanta stiintifica pentru editia in limba romana: Prof. Univ. Dr. Florin Mihail Filipoiu

 Nr. pagini: 1152

 Coperta: Paperback

 Dimensiuni: 21. 6 x 3. 8 x 27. 7

 An aparitie: 2019

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.