Analiza investitiilor imobiliare (Gheorghe Badescu)

Analiza investitiilor imobiliare (Gheorghe Badescu)
-5%
Preț: 23,75 lei
25,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Paternitatea ideii de scoala academica in domeniul imobiliar o are unul dintre autori,  domnul Gheorghe Badescu, ce in urma cu aproape un deceniu, cand multi oameni confundau domeniul imobiliar cu a vinde si a cumpara apartamente (deci inutilitatea unei pregatiri academice), mi-a vorbit de proiectul dezvoltarii unui program de instruire in domeniul proprietatilor imobiliare.

      Am considerat ca institutia unde lucrez - Academia de Studii Economice Bucuresti - poate deveni liderul educatiei in domeniul imobiliar din Romania. Aceasta inseamna printre altele: un proiect coerent ce dezvolta un program de master comparabil cu cele existente la nivel international, un grup de tineri ambitiosi ce doresc sa creeze si sa dezvolte discipline noi si moderne, o legatura cu industria imobiliara, o sustinere din partea managementului institutiei, studenti interesati de educatia in domeniul imobiliar etc.

      Lansarea in urma cu trei ani a programului de master Economia Proprietatilor Imobiliare in cadrul Academiei de Studii Economice a reprezentat primul pas catre obiectivul stabilit.

      Cred ca aparitia acestei carti si lansarea colectiei „Economia Proprietatilor Imobiliare” reprezinta un succes major si deschide calea spre realizarea unor proiecte cel putin la fel de ambitioase.

      Remarc faptul ca lucrarea prefatata reprezinta o premiera, fiind prima lucrare consistenta in limba romana cu titlul Analiza investitiilor imobiliare, ea fiind rodul unei colaborari reusite intre o personalitate profesionala de prim rang, domnul Gheorghe Badescu, fostul presedinte al Comitetului International pentru Standarde de Evaluare (IVSC), presedintele fondator al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) si un cadru didactic valoros, doamna Mihaela Oancea-Negescu fiind lector dr. in  cadrul  programului  de  master  Economia  Proprietatilor  Imobiliare, o persoana foarte ambitioasa si perseverenta ce contribuie semnificativ la dezvoltarea acestui program de instruire.

      In final, evidentiez deschiderea si implicarea companiei CB Richard Ellis/Eurisko in sustinerea  unui proiect academic precum cel al masterului Economia Proprietatilor Imobiliare precum si a Editurii Economice care a sustinut ideea unei editii in domeniul imobiliar.

Prof. univ. dr. Ion Anghel

Director Master Economia Proprietatilor Imobiliare

An aparitie 2009
Nr. de pagini 150
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.061 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.