Analiza economica-financiara. Studii de caz. Teste grila. Editia a II-a

Analiza economica-financiara. Studii de caz. Teste grila. Editia a II-a
-10%
Preț: 18,90 lei
21,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Lucrarea de fata este destinata atat studentilor, cat si managerilor si specialistilor in domeniul economic. Prin modul in care a fost conceputa, culegerea are un pronuntat caracter pragmatic, tinand seama ca toate notiunile teoretice si metodologice sunt aplicabile in practica prin intermediul unor studii de caz elaborate astfel incat sa contina elementele necesare unor analize complexe.

In contextul schimbarilor frecvente din mediul economico-financiar si social contemporan, specialistii in domeniu trebuie sa posede cunostinte diverse, pentru a fi capabili sa elaboreze un diagnostic bine structurat al afacerii in cadrul careia isi desfasoara activitatea. Pe baza concluziilor formulate in aceste studii, managerii pot decide in cunostinta de cauza si, prin urmare, vor alege solutiile optime, care asigura cresterea performantelor si a competitivitatii firmei, pe fondul dinamicii accentuate impuse de economia cunoasterii, de Uniunea Europeana si, nu in ultimul rand, de globalizare.

 

ISBN: 978-606-26-1262-7
Format: Academic
Pagini: 137
Anul aparitiei: 2020

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Economie generala

Created in 0.077 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.