Agenda studentului la Drept 2021-2022, mov

Agenda studentului la Drept 2021-2022, mov
PRP: 65,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 55,25 lei
Diferență: 9,75 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Organizarea timpului in functie de activitatile didactice universitare, respectarea unor termene-limita, randamentul dat intr-un program fix sunt cateva dintre provocarile vietii de student.

 

Pentru o buna gestionare a timpului este necesar si un instrument adecvat, care poate imbraca forma unei agende pe hartie sau a unei agende electronice.

 

Desi tehnologia face parte din viata unui student, agenda pe hartie ramane totusi o optiune care raspunde nevoii de organizare optime a activitatilor din perioada studiilor universitare.

 

 

 

RECOMANDARI PENTRU UTILIZARE

 

 

 

1.  Pagina dedicata calendarului anului universitar 2021-2022 ofera studentilor la drept posibilitatea notarii orarului pentru ambele semestre.

 

2.  Fisa disciplinei permite studentilor notarea informatiilor referitoare la: denumirea disciplinei, cadrul didactic universitar titular al disciplinei si/sau cadrul didactic titular al activitatilor de seminar, regimul disciplinei (obligatorie sau optionala), tipul de evaluare (examen sau evaluare pe parcurs), conditiile de desfasurare a cursului si seminarului, cerintele privind evaluarea.

 

3.  Cursurilor si seminarelor, care ocupa un rol important in activitatea didactica universitara, le-au fost rezervate in cuprinsul agendei fise in cadrul carora pot fi notate: tema cursului/seminarului, intrebarile pentru curs/seminar, activitatile desfasurate in cadrul cursului/seminarului, sarcinile date de titularul activitatilor de seminar, cunostintele care trebuie consolidate, precum si eventualele recomandari bibliografice.

 

4.  Formatul de o saptamana pe pagina, de luni pana sambata, faciliteaza organizarea timpului in functie de activitatile didactice care se desfasoara in cadrul anului universitar, precum si de alte activitati care fac parte din viata de student.

 

5.  Deoarece evaluarea reprezinta o componenta a procesului de invatamant, agenda contine si doua pagini dedicate programarii examenelor.

 

 

 

6.  Pentru a facilita redactarea lucrarilor stiintifice de catre studentii la drept, in cuprinsul agendei sunt incluse un numar de sase tabele sinoptice:

 

Tabel sinoptic nr. 1 – Rolul notelor de subsol;

Tabel sinoptic nr. 2 – Citarea lucrarilor in cadrul notelor de subsol;

Tabel sinoptic nr. 3 – Cuvinte care tin locul unor elemente caracteristice sursei citate;

Tabel sinoptic nr. 4 – Reguli privind prescurtarea legislatiei;

Tabel sinoptic nr. 5 – Elemente conectoare;

Tabel sinoptic nr. 6 – Metoda interogarii sistematice.

 

 

7.  De asemenea, se vor regasi alte 8 tabele sinoptice dedicate materiei „Drept civil – Succesiuni”.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0926 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.