Agenda avocatului 2022. Editie spiralata

Agenda avocatului 2022. Editie spiralata
PRP: 69,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 58,65 lei
Diferență: 10,35 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

Agenda este impartita astfel:

 

I. Jurnal de Instanta si opis corespunzator cauzelor gestionate

 

II. Calendar 2022

 

III. Termene de judecata 2023

 

IV. Zile de sarbatori legale 2022

 

V. Obligatii profesionale periodice

 

VI. Informatii relevante

 

 

 

I. JURNALUL DE INSTANTA

 

Jurnalul de Instanta este expresia activitatii practice intreprinse de avocat. Nascut din dorinta de a aduna intr-un cadru unitar toate notele si consemnarile volante, aflat in prezent la a treia editie, imbunatatita conform sugestiilor utilizatorilor, Jurnalul raspunde atat dezvoltarii profesionale, cat si placutei nostalgii aduse de reme­morarea experientelor noastre. Fiind unul dintre pilonii pe care se sprijina Agenda Avocatului, Jurnalul de Instanta a revolutionat nu doar piata editoriala, ci in special modul de organizare practica a avocatului litigant. Este, in alte cuvinte, una dintre principalele resurse ale succesului.

 

 

 

Recomandari privind utilizarea

 

1. Prima pagina a fiecarei fise este menita sa inglobeze termenele de judecata acordate intr-o cauza determinata, precum si observatiile avocatului (i) inainte de termen, (ii) in timpul sedintei de judecata si (iii) dupa termen.

 

2. Pagina secunda a fiecarei fise este destinata creionarii pledoariei finale, cu o forma tripartita: petitul, principalele argumente si concluziile. Sunt evidentiate, deopotriva, cheltu­ielile de judecata, data pronuntarii solutiei si consemnarea succinta a acesteia. Introspectia este provocata prin sectiunea finala in care vor fi notate, in legatura cu expunerea pledoariei si dezbaterile finale: (i) aspectele pozitive, (ii) aspectele critice si (iii) sugestiile formulate in scopul imbunatatirii prestatiilor viitoare.

 

3. Citatele unice pentru fiecare pagina au fost atent culese pentru a oferi inspiratie cotidiana si recomandari exprimate de unele dintre cele mai autorizate voci ale universului juridic, in general, si ale constelatiei avocatiale, in special.

 

4. Dupa implinirea unor intervale temporale determinate – spre exemplu, trimestrial, semestrial sau anual –, recomandam parcurgerea si analiza fiselor completate, atat sub aspect statistic, cat mai ales din prisma dezvoltarii abilitatilor profesionale. In timp, Jurnalul de Instanta va deveni o oglinda fidela a observatiilor si evolutiei avocatului.

 

5. Un opis destinat indicarii cauzelor si fiselor corespondente deschide Jurnalul de Instanta, facilitand consultarea rapida a elementelor de interes.

 

6. In noua editie, filele sunt prinse intr%u2011o spira care permite rasfoirea usoara si indoirea agendei. Coperta este cartonata si rezistenta, special conceputa pentru utilizari frecvente.

 

7. Intr-o eventuala structura disponibila in varianta premium, dupa epuizarea filelor, un nou set al Jurnalului de Instanta va putea fi achizitionat si incorporat in Agenda Avocatului.

 

 

 

Aveti sugestii? Aveti atentia noastra

Cunoscand faptul ca activitatea avocatiala raspunde constant unor provocari dintre cele mai diverse, vor fi apreciate in mod deosebit recomandarile si sugestiile pe care utilizatorii le vor trimite la adresa de corespondenta electronica redactie@universuljuridic.ro.

Acestea vor fi analizate si, dupa caz, pot constitui temeiuri ale unor editii viitoare imbunatatite.

La fel ca fiecare avocat in parte, Jurnalul de Instanta si Agenda Avocatului isi gasesc sensul in permanenta cautare si implementare a celor mai bune versiuni.

II. CALENDAR 2022

- spatiu generos optimizat pentru a nota termenele de judecata si intalnirile zilnice

- separarea clara a celor trei perioade diurne: dimineata, dupa-amiaza, seara

- marcarea corespunzatoare a vacantei judecatoresti

- pentru fiecare saptamana, doua sectiuni dedicate sarcinilor prioritizate, conforme recomandarilor celor mai buni experti in productivitate: Urgent/Nu este urgent; Important/Nu este important.

III. TERMENE DE JUDECATA 2023

Pagina dedicata la finalul calendarului pentru notarea termenelor de judecata acordate la inceputul anului viitor.

IV. ZILE DE SARBATORI LEGALE 2022

Pagina dedicata exclusiv enumerarii sarbatorilor legale in care activitatea instantelor este suspendata, pentru a facilita organizarea activitatilor personale.

V. OBLIGATII PROFESIONALE PERIODICE

 

O fila cuprinzand obligatiile profesionale periodice incluzand polita de asigurare profesionala, taxele datorate UNBR si Baroului, precum si douasprezece sectiuni pentru consemnarea veniturilor lunare necesare pentru calcularea contributiei la Casa de Asigurari a Avocatilor, cu referinte privind cota datorata si plafonul incident.

VI. INFORMATII RELEVANTE

Date relevante (adrese, numere de telefon, numere de fax, program de lucru) despre instante, parchete, administratii financiare, inspectorate de politie, oficii ale registrelor comertului, precum si ale altor institutii si autoritati publice, conturi ale trezoreriilor din tara, taxe judiciare de timbru.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0923 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.