Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Volumul I (2020)

Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Volumul I (2020)
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2020
Pagini: 416
Format: Academic
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Subiectele selectate, respectand structura examenelor pe care se bazeaza astazi concursurile de admitere in profesiile juridice, la care se adauga si explicatiile tuturor variantelor de raspuns, vor permite simularea examenelor/concursurilor de admitere in profesiile juridice, precum si gestionarea emotiilor specifice acestora.

Lucrarea cuprinde subiectele date la concursurile/examenele de admitere in profesiile juridice din ultimii ani, fiind sistematizata in capitole corespunzatoare, conform disciplinelor de concurs/examen, in aceasta ordine:

- Drept civil (admitere INM/magistratura 2016-2020; admitere Barou stagiari/definitivi 2016-2019; absolvire INPPA 2019);

- Drept procesual civil (admitere INM/magistratura 2016-2020; admitere Barou stagiari/definitivi 2016-2019; absolvire INPPA 2019).

 

Subiectele contin explicatii ale tuturor variantelor de raspuns, avandu-se in vedere:

- solutionarile contestatiilor la baremul de notare si evaluare;

- modificarile legislative si dispozitiile legale in vigoare;

- decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, doctrina etc.

 

Explicatiile sunt pozitionate la finalul fiecarui chestionar anual, permitandu-se astfel o verificare reala a cunostintelor, precum si o simulare a punctajului.

Realizata de un colectiv de autori cu mare experienta, format din procurori, judecatori, formatori ai Institutului National al Magistraturii, specialisti din Ministerul Justitiei, avocati si cadre didactice care predau la facultati de drept de prestigiu din tara, lucrarea Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Vol. I – Drept civil, Drept procesual civil este utila candidatilor la examenele de admitere in profesiile juridice, pentru concursul de admitere in magistratura, pentru examenele de admitere in profesia de avocat, de definitivare sau promovare, precum si studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta.ISBN: 978-606-39-0689-3

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.060 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.