Administratia publica 2020. Codul administrativ si legislatie conexa

Administratia publica 2020. Codul administrativ si legislatie conexa
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2020
Categoria: Administrativ

DESCRIERE

Prin prezenta lucrare, dorim sa venim in sprijinul practicienilor din sfera profesiilor juridice, personalului din administratia publica, precum si tuturor cetatenilor interesati de fenomenul administratiei publice, prin publicarea, alaturi de Codul administrativ, a unor acte normative relevante, care sa intregeasca perspectiva asupra universului administratiei publice romanesti. O parte dintre aceste acte normative au fost modificate sau completate prin dispozitiile Codului administrativ, astfel incat necesita o lectura actualizata.

 

Anul 2020 se afla sub semnul pandemiei determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2. Criza sanitara care a afectat societatea romaneasca are consecinte importante si asupra cadrului normativ aplicabil administratiei publice. Prezenta editie nu a putut face abstractie de aceste evolutii normative, multe dintre ele inedite, mergand de la modificarea si completarea Codului administrativ in scopul adaptarii la realitatile impuse de instituirea starii de urgenta si, ulterior, a starii de alerta si pana la modificarea sau adoptarea unor acte normative care sa permita autoritatilor publice luarea unor masuri eficiente pentru gestionarea crizei.

 

Acolo unde a fost cazul, actele normative au fost adnotate cu dispozitii conexe, hotarari prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, decizii pronuntate in interesul legii sau decizii ale instantei de contencios constitutional.

 

La final, a fost adaugat un index alfabetic, pentru a facilita identificarea notiunilor relevante in corpul lucrarii.

INCLUDE:

 

 Studiu introductiv

 

 Codul administrativ

 

 Legislatie conexa

 

 STAREA DE URGENTA si STAREA DE ALERTA

 

 Index

 

Ed. ingrijita de: Conf. univ. dr. Dan Constantin Mata
ISBN: 978-606-39-0684-8
Format: A5
Pagini: 488
Anul aparitiei: Octombrie 2020

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.