Adaptarea sistemului de management si a ergonomiei din organizatii la trasaturile de personalitate ale inginerilor

Adaptarea sistemului de management si a ergonomiei din organizatii la trasaturile de personalitate ale inginerilor
PRP: 19,35 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,48 lei
Diferență: 3,87 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Lucrarea de fata, Adaptarea sistemului de management si a ergonomiei din organizatii la trasaturile de personalitate ale inginerilor, isi propune studierea profilului psihologic si comportamental al inginerilor, in vederea identificarii tipului optim de management care sa se aplice in organizatiile cu ingineri, precum si pentru a identifica strategiile de amenajare a spatiului de lucru, pentru a creste performantele angajatilor.
Inginerii care lucreaza in proiectare au nevoie de creativitate, in timp ce inginerii din productie au nevoie de disciplina. Lucrarea urmareste gasirea unui echilibru intre cele doua coordonate. Se propune un model de leadership adecvat organizatiilor ingineresti. Lucrarea reprezinta prima abordare in sens invers a managementului. Tinand cont de elementele de psihologie care definesc personalitatea inginerilor, se va adopta si se va adapta un stil de management potrivit si o anumita organizare a spatiului de lucru. In general, managementul se alege in functie de tipul de organizatie si de specificul activitatii, incadrand, ca intr-un pat al lui Procust, indivizii din organizatie.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Psihologie

Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.