Acustica si muzica

Acustica si muzica
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Autorul acestei carti s-a nascut la Iasi, la 13 feb. 1905.

A urmat liceul ,,A. T. Laurian“ din Botosani, in a carui orchestra - infiintata si condusa de inimosul profesor Mihai Gr. Poslusnicu (1871-1936) - a cantat la pian, armoniu si flaut. A studiat apoi in

Italia, la Universitatea din Bologna (absolvind bieniul propedeutic de fizicǎ-matematica), la Regio Politecnico din Torino (unde a obtinut titlul de doctor in inginerie mecanica) si la Regio Politecnico din Milano (certificat de libera practica rofesionala in Italia). In paralel a studiat iora, saxofonul, teoria si istoria muzicii. In tara a activat (din 1933) la CFR, indeosebi in sectorul documentarii si al editǎrii (1948-1974), specializandu-se in istoria feroviara. A publicat multe articole si carti din diferite domenii ale cunoasterii.Lucrarea de fatǎ reprezinta materializarea unor preocupari conturate inca din timpul studentiei.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0632 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.