ActiveX. Concepte si aplicatii

ActiveX. Concepte si aplicatii
-16%
Preț: 13,86 lei
16,50 lei (-16%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-268-5
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 228

DESCRIERE

Cuprins: Modelul COM - concepte si particularitati - Programare Windows (utilizare MFC, STL, ATL) - Controale ActiveX. Constructie/ Utilizare/ Intretinere/ Securitate/ Viitor

Descriere:
Cartea se adreseaza programatorilor de nivel mediu, care vor sa inteleaga aceasta tehnologie Microsoft pentru a putea merge mai departe in conceperea de aplicatii destinate sistemului de operare Windows si pentru a dezvolta aplicatii bazate pe modelul COM, in general, si controale ActiveX, in particular. Lucrarea are o constructie graduala, pornindu-se de la concepte si termeni-cheie, utili intelegerii modelului de programare COM, si continuind cu tehnici de construire a controalelor ActiveX, in medii precum Delphi si Visual C++, medii care asigura succesul in ceea ce priveste viteza cu care pot fi create respectivele componente. De asemenea, se prezinta modul de constructie de controale ActiveX performante prin utilizarea sabloanelor ATL oferite de mediul Visual Studio. Cititorii pot afla amanunte privitoare la unele aspecte interesante ale programarii in C++ (sabloane, biblioteci de sabloane standard - STL, "pointeri inteligenti") si ale programarii de sistem Windows. In plus, se dau detalii referitoare la utilizarea controalelor ActiveX oferite de navigatorul Internet Explorer direct din cadrul paginilor Web (de exemplu, manipularea fisierelor sau procesarea documentelor XML). Studiile de caz care incheie lucrarea prezinta diferite "retete" de creare a controalelor ActiveX in Visual Basic si Visual C++ si de utilizare a acestora in diverse contexte (de exemplu, pe Web).

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.066 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.