Actiuni de lupta ale granicerilor romani in cel de-al doilea razboi mondial (Iulian Lica)

Actiuni de lupta ale granicerilor romani in cel de-al doilea razboi mondial (Iulian Lica)
-5%
Preț: 15,20 lei
16,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Istorie

DESCRIERE

"Lucrarea Actiuni de lupta ale garnicerilor romani in cel de-al doilea rzboi mondial, autor dr. Iulian Lica, reprezinta rezultatul documentarii, studiului si analizei unei problematici insuficient abordate in istoriografia romaneasca. Incontestabil, cartea supusa atentiei cititorilor este o dovada de profesionalism, pasiune, devotament si respect fata de cei aflati la frontiera tarii, in misiune permanenta, in situatii de pace, criza si razboi.


Obiectivitatea abordarii si prezentarii faptelor, rezulta din valorificarea fondului arhivistic national, critica izvoarelor utilizate, lipsa constrangerilor ideologice si politice.


Fara a fi exhaustiva, lucrarea aduce in atentie evenimente si fapte inedite, prezentate intr-un stil si limbaj curat, simplu, corect din punct de vedere al terminologiei utilizate, accesibil, placut si atractiv.


Notele de la sfarsitul fiecarui capitol, bibliografia indicata, numarul mare de anexe inedite, sunt elemente scare dau posibilitatea cititorului sa-si extinda sfera cunosterii problematicii abordate de autor."

An aparitie 2006
Nr. de pagini 224
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.075 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.