ABC bursier

ABC bursier
-16%
Preț: 12,52 lei
14,90 lei (-15,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-683-862-5
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 232
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Cuprins: Decalogul investitorului - Evaluarea, la justa sa valoare, a unui titlu cotat la bursa - Ce este un fond comun de plasament? - Elemente de strategie financiara previzionala pentru batrinete - Fondurile de plasament in actiuni - Cum sa economisim cu randamente sigure - Ce este un hedge fund? - Ce este un warrant? - Ce sunt financial futures? - Fonduri indiciale - Analiza tehnica a pietei de actiuni - Cum sa investim pe pietele de obligatiuni - Ciclurile bursiere, timing-ul si obligatiunile convertibile - "Noua economie" si piata noua - Riscuri legate de semnaturile numerice din Internet

Descriere:
Cu o valoroasa experienta de Senior Project Manager la Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) din Londra si o vasta cultura stiintifica, prof. Titu I. Bajenescu reuseste sa transforme un "abecedar" intr-un manual instructiv si atractiv, care se adreseaza unui public larg de cititori, atit investitorilor "incepatori", cit si celor "sofisticati", mergind pina la folosirea Internetului. "ABC bursier" raspunde multor intrebari care pot aparea pe lungul drum al cunoasterii, in profunzime, a complicatei problematici a investitiilor bursiere, informatii pe care autorul le imbogateste prin prezentarea unor produse si tendinte noi in dezvoltarea moderna a pietelor de capital. Cartea se adreseaza in egala masura practicienilor din domeniile pietei de capital, studentilor orientati catre acest domeniu, dar mai ales investitorilor mici sau mari.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.076 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.