A Patra Cale

A Patra Cale
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-86443-0-5
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 420
Format: 14x20cm

DESCRIERE

A Patra Cale - P.D. Ouspensky. A Patra Cale.

"A Patra Cale" este cea mai cuprinzătoare exprimare publicată vreodată a ideilor transmise de P.D.Ouspensky şi cuprinde înregistrările exacte ale lecţiilor sale orale prezentate între anii 1926 şi 1946. Acestea dau o explicaţie lucidă a părţii practice a învăţăturilor lui G.I.Gurdjieff, pe care acesta le-a prezentat sub forma unor materiale brute, sarcina specifică a lui Ouspensky fiind de a le pune împreună, ca un întreg sistematizat.
Dacă "Tertium Organum" prezintă un nou mod de a gândi, atunci "A Patra Cale" se referă la un nou mod de trai, în care dezvoltarea interioară poate fi realizată în condiţiile obişnuite ale vieţii, deosebindu-se astfel de cele trei căi tradiţionale care susţin necesitatea retragerii din lume: calea fachirului, calea călugărului şi calea yoghinului.
"A Patra Cale" este un ghid pentru cei ce caută calea adevărată de creştere interioară în condiţiile deschise bărbatului şi femeii de astăzi.
"Evoluţia omului, dacă apare, poate fi doar rezultatul cunoaşterii şi al efortului. Atât timp cât omul ştie doar ceea ce poate şti în mod obişnuit, nu există nici o evoluţie pentru el şi nici nu a fost vreodată." (P. D .Ouspensky)

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
oOcarte excelenta!
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.