12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber (Costin Ciora)

12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber (Costin Ciora)
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Prima parte „Ingrediente esentiale” cuprinde patru ingrediente de baza, fara de care productivitatea nu poate sa creasca. Provocarile persoanelor ocupate vin si din necunoasterea motivului pentru care se implica in activitati si proiecte. La acest lucru se adauga influenta mediului in care acestia traiesc si mai ales al asteptarilor, uneori nerealiste ce le influenteaza atitudinea. Rezultatele sunt de cele mai multe ori lipsa unor obiective clare, precum si un nivel ridicat de amanare a lucrurilor importante. Energia devine astfel din ce in ce mai greu de gestionat. Cate un capitol distinct va fi baza fiecarei idei mentionate mai sus.

Cea de-a doua parte, „Ingrediente de crestere” cuprinde patru ingrediente pentru ca orice persoana sa simta cresterea zilnica a productivitatii prin rezultate mai bune si mai mult timp liber. A lucra mai inteligent, nu mai mult, reprezinta cerinta de baza de astazi din societatea bazata pe cunoastere. Astfel, pentru a planifica inteligent, este nevoie de dezvoltarea unui sistem de organizare, dezvoltarea obiceiurilor, a unui sistem de urmarire a sarcinilor, dar si de un mod concret de prioritizare a sarcinilor. Aceasta parte va cuprinde cate un capitol pentru adresarea acestor puncte esentiale in gestionarea timpului.

Ultima parte include „Ingrediente de consistenta” folosind patru ingrediente pentru a ajunge la rezultate pe termen lung. In continuarea dezvoltarii productivitatii, astazi, prin intermediul intreruperilor frecvente, al notificarilor sau emailurilor, devine din ce in ce mai dificil sa te concentrezi si sa lucrezi la activitatile necesare obtinerii rezultatelor. Rabdarea, devine o necesitate dar si o calitate a carei cultivare produce rezultate de durata. Limitarea intreruperilor frecvente poate conduce la un nou nivel de concentrare, care aduce de la sine timp liber pe care putem sa-l dedicam relaxarii si familiei. Aceasta parte, prin intermediul fiecarui capitol, va argumenta necesitatea gestionarii atentiei dar si a cresterii nivelului de concentrare.

ISBN 9789737098276
An aparitie 2017
Nr. de pagini 232
Format 14x20
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.115 sec
7.4.21
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.